魏駿傑拍片做搬運工送貨 身形暴脹走樣網民力勸減肥:這些年你經歷了甚麼

211 回覆
14 Like 195 Dislike

現年55歲嘅魏駿傑喺2008年與細近20歲嘅內地女友張利華結婚,2010年育有囡囡Jessica,2015年屢傳婚變;直至2020年魏駿傑承認同張利華離婚,表示會獨力照顧女兒並以佢為優先。魏駿傑轉戰內地發展,近日開設抖音與網民互動,拍片分享生活點滴......

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E9%AD%8F%E9%A7%BF%E5%82%91%E6%8B%8D%E7%89%87%E5%81%9A%E6%90%AC%E9%81%8B%E5%B7%A5%E9%80%81%E8%B2%A8-%E8%BA%AB%E5%BD%A2%E6%9A%B4%E8%84%B9%E8%B5%B0%E6%A8%A3%E7%B6%B2%E6%B0%91%E5%8A%9B%E5%8B%B8%E6%B8%9B%E8%82%A5%EF%BC%9A%E9%80%99%E4%BA%9B%E5%B9%B4%E4%BD%A0%E7%B6%93%E6%AD%B7%E4%BA%86%E7%94%9A%E9%BA%BC-091835016.html?feature.socialseeding=social
點解唔學大灣仔上大陸賣情懷呃飯食
哦 原來呢啲已經係做緊show 當我冇講
騰麗明真係笑出嚟
佢呢家嗰樣好撚好笑
睇到佢而家個折墮樣真係搞笑
明明一手好牌搞成咁
以前佢做陀槍師姐覺得佢好型
有啲姜B feel
嫁左比咩人?
唔keep 就變成咁
到底佢個大陸前妻俾左啲咩佢食
食到佢個人脹到好似無左條頸咁
肥得黎佢個比例似l4d2 隻 Jockey…
喺宙斯保險撈得好地地就咪鬼上去啦
棟篤神探既佢好撚好笑
仲話自己識時務
條女係香港一路r住上
好似搞到佢要淨身出家
聽講果陣時性格閪到震
很久不見 駿傑發生過甚麼事
第一下睇以為講緊jeffrey ngai
魏駿傑呢
好似劉丹
痴就爆個人……
依種脹個感覺好奇怪
60歲都黎緊 仲叫人減肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞