未來人曝:2030年前發生第3次世界大戰 中国2062年遭所有國家群起攻擊

170 回覆
42 Like 330 Dislike
係就快....唔好等到2030...
最好係人類死一半以上....環保狗賊再無利由推佢地啲弱智觀念嚟禍害其他人!
吊要忍到2062
聽到都開心既
基本上外資有錢搵就會投資
中國啲人講得最多
係因為改革開放之後先真正有市場 真正新屎坑
玄學黎講
支國入火運
印仔入土運
支國廿年前入土運就順便入埋WTO
玩到而家咁樣
印仔衰係下面低種性嘅呀差
但係高種性嘅印仔基本上都霸左好多科技行業嘅決策位
如果真係科技時代佢地絕對有優勢
反而香港仲食緊老本仲覺得炒股樓係皇道就真係等RIP
而且就咁香港都仲係有影響力嘅印度家族
yoga 頌砵 脈輪個啲都逐漸多人玩

另外印度如果拎得番西藏昆崙山一帶
可能真係會掘起到

而家呢啲時局
無野係無可能
2062年你老母可能畀我屌緊
美國要拉一派打一派印度要掘起係必然
之不過佢講到2030可以左右大局就太誇張了
我從來唔否認印度會掘起
印度爬得幾高 必然呢邊就有幾折墮
難保唔會有阻力拉慢佢爬升
而且一日個國家係重工業未有級數個國家都好難可以係戰爭左右大局
重工到今日中國先叫有些小睇頭 都未到當年日本咁可靠
咁睇得起印度言之過早掛
日本仔無咩國際觀
9up都無個譜
You’re fake news.jpg
未來人 無買bitcoin 致富咩?
解讀
高盛:我係印度入左好多貨, 快啲黎托高佢
覺得有時係小事激起大事
然後大事再完於小事
應該到時印度做左啲濕鳩野
但咁啱個濕鳩野係場戰爭嘅關鍵
就符碌咁被宣傳做左右大局
如果二戰靠turing
三戰可能靠印度啲外掛
始終支國啲濕鳩野
咖哩可能對佢了解得清楚啲
甚至風格都相近

另外覺得由美國用軟件打柒日本啲硬件開始
重工係未來可能未必係完全必須
統治階層有intel同mind control已經ok
熱戰只係重新洗牌嘅excuse
比強姦大國統治亞洲仲得了,所有女人做性奴
淨係2022年俄烏戰爭 已經無一個「未來人」預測過
佢有加一句, 中國成為他國屬國
印度IT勁都係靠小數精英

印度仲有十億窮人
到2062 仲有鬼國的存在
已經唔想再睇落去
「中國2062年情勢趨向動盪混亂,甚至會發生大規模衝突,遭所有國家群起攻擊,最後成為他國附屬國」

只係話中國輸到變成 附屬國, 無講中國滅亡
未來人(弱智)
吹到咖喱佬40年追到美國傻撚咗
去到呢個世代都仲講吞併已經笑左
俾你霸哂成個歐亞板塊都無意思喇
如果要地美國一早成個加拿大食左先喇
夠鐘食藥
應用同支那打到無曬武器,印仔先上到位?
2026呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞