大家有無被邀加入股票群組?

134 回覆
1 Like 94 Dislike
入過一次tg group 當時推介雙財莊 係真係有錢執 不過一吹雞走就要即走 唔走之後就會暴插
成萬蚊唔要?會唔會好浪費?
屌 點解你拎到錢

競猜當日頭五隻股票嘅升幅,頭五名者可以獲得港幣$100以作獎勵 ,而我都中過10次兼且攞到錢

我都估中過 佢只會入落去佢果個股票app 戶口度

叫佢仆街啦
日日伏住都係為拎一次佢果100蚊
即del 退group
咁咁你網上簽到呢,夠30日就有10888喎?
去到叫你開A股app就quit 一般嚟講一個grp行到一個半月
無簽到任

一見d acc 就知bot 來
改埋d 好唔港式ge 名 同英文名
你知香港d 英文名幾mk 同智障嫁啦
咩係a服app,行到1個月係咩意思
佢地自己開嘅app for買A股 當然係假啦

個半月就叫你down佢地個app玩A股 你唔down佢地就唔派錢比你
咁如果download咗點算
冇入錢應該無事?
咁又無入,本身打算攞埋佢個1皮野就閃人,點知佢咁快手就做嘢
未講down A股app前都派唔少啦
要競猜中左先有得派呀
簽到 直播 競猜都有
我網上簽到尋日夠30日可以有10888,但個助理話要用個app戶口操作三次先可以攞到,但係操作舊錢係用呢10888去做,自己唔使出錢,應唔應該攞埋佢呢?
可否俾條link我
俾人拉入呢d group既人,其實全部都係bot 或者佢既人,目標只係得一個,就係呃你
2023年仲咁天真信埋呢d 低能局
要呃你呀嘛,大佬,搵食呀
唔一定係bot,好多都係真人,只不過係佢地既人
我尋日試過打俾其中幾個,有兩個真係有人聽係真人而且個名同佢喺群組嘅一模一樣
我知係真人,咁點?
咪話左係佢地既人
搞咁多野 30日拎1皮野,仲要擺撚到明係局,咁辛苦仲要心掛掛有春用咩
反向put 左
冬眠咗三千萬年
大陸人扮香港人
申請app戶口唔知會唔會要你個人資料或者個app有毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞