突發:「圍方」22/7 開幕

322 回覆
9 Like 149 Dislike
領匯商場而家有壽司郎(禾輋)
XG開咁多間Muji都唔知做乜
啲衫貴過Uniquo 但啲質料又只係GU嘅質素
仲要全部都係黑白啡灰嘅素色

日用品我買Aeon Daiso C生活嘅12蚊店仲好用

傢具除咗用實木之外,我買Ikea仲實用
係啲文具同小食啱晒班所謂文青囉
d 衫褲仲悶撚過Uniqlo 十年都唔更新一次
D衫應該話悶撚過M&S馬莎
佢落樓下無呀嘛
所以咪要開囉
DLLM
港女會唔會同人講去圍方high tea
屌 救命 又係依啲
香港商場整多啲特式店舖係咪會死
所以k11 musea 真係幾好
等睇又登到生意興隆,佢本身兩條線交滙已經冇得輸
仲有樓上5座摩天住宅大樓 名城個批人,圍方食呢堆客都有排食
有英皇戲院就得啦
有戲院真心好方便 圍方將大圍升級做世界第一商場
禾峯電器鋪都有幾間
大圍連有得睇大型電器嘅電器鋪都冇啊陰公
donki已經變左垃圾,應該好快會敗走返日本
叫大圍廣場仲正
大圍圍方成功原因係因為屯馬線一程過入到黎

馬鐵沿線終於有大商場

烏溪沙 馬鞍山班友唔需要下下出市區先去到大商場,可以去大圍就行街買野食飯

帶動沙田區既發展

石門站一帶遲下應該會再搵地起樓

大水坑站都落成左錦駿苑,錦柏苑就起緊

如果都落成哂加埋十四鄉項目,馬鐵8卡車一定逼爆

去到大圍站先會成批成批落車轉東鐵/ 出閘行圍方商場
新港城唔係大型商場?你哋已經嫌棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞