[奇淫合歡散(?)] 車路士討論區

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
佢個價錢叫搏一搏咩
個頭覺得jackson唔得
轉頭話搵vlahovic搏一搏
你覺得冇問題
拎6,70m搏一搏 仲有錢過班中東狗
防中利買左Lavia 仲有無option
Kessie Camavinga Kone ?
如果Santos Preseason 打上嚟應該就唔駛買
乜撚野Brazilian Argentinian
巴西講葡萄牙文
阿根廷講西班牙文
其實兩邊係可以溝通到
泰銀恃住地位高就多嘢講
Todd應該最憎呢啲老屎忽多咀狗
條友唔知Silva 踢過Milan 識意大利文
咁而家高大中鋒市價全部overprice
65m 買vllm 算比較蝕都唔會蝕到入肉
起碼佢都23歲 resale value 算係有
市面上有邊件比佢更好更平既中鋒on market?
你分享黎聽下
我轟傳奇 巴克利又失業
有Mitrovic, Antonio

呢兩條友技術唔算上乘,但踢19波一流
大bra
叛徒Azp為咗留Felix竟然出口術
離開咗幾日就唔記得咗前球會
cwa都打晒丁咁 一定跟佢j大巴
大巴拿
既然都係要搏點解唔試下jackson先而去買佢先?
用60m up買番黎如果柒左可以賣番去邊到
定你覺得意假班乞衣會8折同你收番
大巴20m真係可以J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞