發現女朋友同上司有路,點部署好

472 回覆
1316 Like 49 Dislike
幫你條女拍東京熱
Is all about money
私家偵探?

攞到相後寄俾佢太太
有冇機會個女係自己骨肉
咁不如先諗辦法收集證據
無證據只會全世界當你傻仔
機會得一次

學廣末涼子個老公咁,係就一爆爆獲勁嘅
得啲間接證據wfc
如果佢地會del 野建議你搵私家偵探搞
洗撚 搵到佢老婆 直接同佢講 不過隨時佢老婆都會扮唔知

最好比你條女同事個 落佢面
巴打祝你幸福到老
之前已經爆過一次獲,個陣連少少證據都證明唔到
係早兩日發現嘅嘢可以令我確信到佢地之前係一定有嘢
所以依家搵私家偵探都已經未必有用
搵私家偵探
貼街招派傳單電郵佢公司
綠帽唔怕戴 最緊要除得快
搵咗先啦
話明一齊咗要開房點會無痕跡

連明星咁小心都俾人捉到啦,
佢地一定有位俾你入

如果你唔搵直接證據,
就咪學人玩踢爆,
得間接證據只會俾人笑一世

玩踢爆就一次機會,收集好資料先黎料
唔好咁out啦 性交下好平常姐
灑脫d 分手
即刻斬纜
唯一諗到嘅證據就係條契家佬嘅信用卡訂房record
最好可以攞多幾次,一次半次好易走甩
同埋要捕門口影佢地出入

一般人無咁多時間心力最好搵偵探搞
次次捕佢地5至6個鐘唔駛休息咩
1. 半夜用你女朋友手機喺公司group度自爆(圖文並茂)

2. 爆埋比佢老婆知,唔知電話號碼就兜口兜面講,唔夠證據就慢慢搵

3. 同男上司屋企人爆完,先再同女方家人爆

不過最好等到最人齊既節日先一次過爆(例如中秋/新年呢啲特別重視家庭觀念既節日),越多人知越好,等成間公司,成個家族既人都知呢單嘢,尤其係啲三姑六婆,喺佢哋面前爆就啱曬
樓主女朋友咋喎,未結婚,男歡女愛,無信任,信念唔夾咪分手囉,要咁多原因㗎咩
無用嫁
分分鐘老婆一早知
定離婚比佢地happy ending?
喺佢地果行入面
搵啲page/wtsap group吱牙膏咁放料
到有人傳番去你度仲要扮震驚扮唔知
好啦咁狗男女一定扮無辜
又話流料老作又盛

跟著就到戲肉啦
等你條女向你同向班fd扮無辜二次欺騙
上司向呃一次唔夠再呃多次老婆
就可以揸住支牙膏顔射佢兩個係咁吱

殺傷力應該勁過你一野爆
徹底人格破產
又唔使上身
如果依一刻同你地講做唔出係因為唔想傷害女朋友實比你地屌到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞