[網球] 溫布頓網球錦標賽2023 (2)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我以為error 兩盤都一樣
開波佬都唔係個個去到tiebreak,史一接發你估講笑?
不過加埋史一tiebreak王,真係草場惡夢
烏妹入面蒙太係用實力說話架喇 fans又多
衣架WO唔算好順手 睇下有冇驚喜啦
marta個D未去過一線既就真係食盡烏妹光環
開頭我覺得堅持唔握手還好既 不過場場都有噓聲真係唔太好了
男版pegula ?
如果Hubi抽到Shapo 個draw 就可以SF先對祖,好過Shapo有廢draw都可以唔珍惜
當地時間 not earlier than 2:30pm (HKT 9:30pm), after the match of Maia vs Rybakina
傻波佛系網球 而家最興次次輸咗就ig多謝大家然後風度翩翩咁@埋對手祝佢好運
咁now仲會唔會播我見7:15pm已經西西跟住8pm又Medvedev
Centre Court同court 1應該會播?
Court 2就真係唔肯定⋯⋯
我明, 就算 Kevin Anderson 對 John Isner 都唔係次次tiebreak, 通知只要有一個game 發揮得唔夠好, 就會broken, 不過今次就係長時間高水準開波 (好似係)
mark my words
好奇怪嘅安排 唔係打咗delay嘅賽事先
分分鐘前面打得耐左 又要延
老祖果場係會俾返尋日center court ticket holder 睇定會自動益左今日果班?
依招通常係祖致勝分肯定人地救唔到先大嗌
同人唔同命 唔好亂用
我覺得真係應該1100就開波,夜晚就輕鬆好多
日頭波
老祖唔熱得
波蘭仔有機
會唔會諗多咗
啲新世代冇個識打草
溫網應該係祖最易食嘅gs
但兩set都唔見祖有咩特別嘅優勢
贏兩個tie break 8-6,但total point won多10分,冇出現過break point,其實係好明顯嘅優勢

波蘭仔有一局開波一唔集中就會玩完
益今日啦,買飛係按日唔係按場買
求其捉件top10去打就會知分別
原來ADM同Boulter都係情侶
仲有玩mixed double 添
但俾世紀之戀搶晒fo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞