【李玟離世】李玟死因非割脈 疑嘔吐物入肺導致窒息

121 回覆
99 Like 9 Dislike
啲兇宅網連自殺地點都計
啲資訊亂到七彩
等法醫解剖囉咁
全城炒車?
D報紙佬點搞嫁?
自殺無保險
班妓者為賣紙 / hit rate 不擇手段
佢家姐一開波就話自殺架 而家又話唔係,
連親人都可以放流料
睇返佢家姐原文,實牙實齒講輕生
I was there
自殺割脈真係唔會死,要死就唔係割脈,除非割大髀
割動脈就另一講法啦
可能係幾樣野加埋一齊導致死因

Btw 點解歌后總係英年早逝
梅姐
Whitney Houston
Amy Winehouse
Zard
李玟二姊李思林(Nancy)接受台灣《ETtoday星光雲》訪問回應指:「知情人士是誰呀?連法醫都還沒知道,這知情人士難道是我妹妹嗎?」同時她坦言李玟出事時,自己並不在場,是由李玟丈夫Bruce Rockowitz的助手告知她。

Nancy強調,對妹妹真正死因不知情,一切待法醫報告才知真相,不是她或任何「知情人士」所說就可算數。而遺體解剖釐清死因,需要4到6個星期的時間,她希望外界不要再作揣測。

【李玟離世】李玟被指嘔吐物入肺致窒息死 二姊李思林:知情人士是誰?
https://topick.hket.com/article/3565493?r=cpstni
唔通割動脈唔通割靜脈咩,笑撚死
話死因唔係割脈啫
睇咗訪問佢家姐俾人問都冇改口話唔係輕生
咁有病亂食嘢食到哽死 算唔算輕生?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞