請問呢條咩蛇?岩岩俾佢咬左下

649 回覆
460 Like 79 Dislike
靈魂出竅啫
大驚小怪
Lm
要搵人啜毒架
公眾假期 個人唞唔到氣 係咁咳 點撚樣胸肺科先
我係冇嘢嘅話就唔會緊急即刻入去啦on9
屌你老母臭閪啦傻閪 你就真係有病啦
使唔使填埋張緊急紙俾你睇? 咁撚容易緊急?
同埋我睇撚咗2間私家診所 洗咗幾千蚊都睇唔掂先去醫院咋 你估我係d死窮撚係咪都去急症室?
原來真係傻閪 抵你俾人呃錢呀P牌仔
濫你老母用咩 你當刻唞唔到氣唔係去急症去邊撚到呀
答我先啦
同埋係濫用又點會緊急啊 咁撚矛盾嘅你
仲有我唔係估到自己有肺癆 係以前做過檢查話有隱藏性我先同個醫生講咋 睇吓佢可唔可以睇到啲嘢點知
佢自己話有事再去急症架 你去屌柒個醫生呀麻
做咩錯嘢? 人哋咪照樣咁睇
依家你條傻閪係要拗頸咋喎
樓主手撕蛇超癲
其實係咪你有病?
我提出個疑問 俾個醫生去睇吓係咪呢個病 佢一嘢彈埋黎話睇唔到就算數 啦叫我再有事再入去 但後尾真係呢個病喎 呢個又係我問題?
我有心濫用急症 唔會走去睇私家醫生去藥房配藥啦 仲有如果我知道係肺癆嘅話我洗撚入去四次咩 直接同醫生講係佢自有辦法啦戇鳩
同埋我第四次已經係冇編號 點解自己諗啦你咁撚專業
你就真係應該要去精神科啦
講嘢咁撚矛盾 仲要唔識答人就話人哋濫用
答唔到問題淨係識話人哋有病
依家啲P牌仔咁低質素嘅 唔怪得知俾人呃錢啦傻閪
Isolate條蛇係一個空間(如房間)
打比差佬叫蛇王黎捉
人地個個等幾粒鐘
你條含家產就打尖
希望你老母臨死前都有比人打尖既待遇
天口咁慶有蛇食既咩
蛇王係講緊蛇羹鋪,唔殺會有蛇羹?
btw你徒手撕開條蛇??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞