[Ma’amalade sandwich Your Majesty?] 七月海外賽事討論區 II

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
目黒記念2着ディアスティマ、右前種子骨靱帯炎を再発
SPEEEEEEEEEED
想同牙誠牙賈一齊去party

兩隻PP啲績都幾普通
有時真係好難忍
咁啱講開澳門馬
我就諗起馬上發財夢仙勝利飛駒
你知我想講咩既,呢到有幾多人姐,邊個平時係咁唔洗我講啦
Ok
兩隻都用得少
得嘅咪大把水位
唔得嘅好快落四班到時再算
進可攻退可守
買隻蓋清返嚟就高風險
維省馬會驗咗真姐尿未
有時我都係咁
sor
有時係咁我ok既,但個位日日都係咁
我可以幫佢驗
諗起都扯
有時煩膠唔好意思先
但我都係見有兩三隻覺得高質下季可以跑group或者四歲先講下
邊有日日
你可以問下呢度班人點睇
贏兩場谷草千二咁快就話跑四歲
證明多啲先啦
喺本地post 問好似好d?
呢度有啲認真討論馬嘅巴打唔上本地po
唔會啦
兩邊都咁高汁
White Birch will have a break after Irish Derby disappointment.

The connections said NO targets confirmed at this stage.
始終覺得Curragh 留到咁後+見習係好難跑 當抹咗佢算
你唔好日日實現夢想屌打雅士谷就得啦
George Murphy, assistant trainer to John Murphy, said: "All has been good with White Birch. He was just a little bit flat. Dylan thought the race was pretty much over when Wayne came down in front of him, but he was definitely a bit flat on the day."

點睇佢哋話White Birch a bit flat on that day
但嗰日呢個跑法係有啲難搞 見之後嗰場2400都好難咁樣到 傾向覺得場地問題
等佢放草喇 反正佢有兩場G1嘅Entries
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞