原來香港有隊籃球隊打緊全國聯賽!?!

89 回覆
15 Like 114 Dislike
1500 得中間兩排既頭六七行啫,吉果d似係內部飛同部分500蚊
開幕戰請埋樂天女孩先咁既價
之後已經係每四排100/200/300/500/800 咁賣
得RICKY 同兆華兩個香港人
另外睇返賽程,黎緊大部份主場都係打星期四
搞隊波嚟洗黑錢?
NBA洛杉磯湖人都唔係全部都洛杉磯人啦
人地去打lakers 邊會理隊咁既西波
NBL stand for 牛b league?
點解用台妹....我地中國冇女見得人咩?
唔收錢都打啦
其實我覺得有兩個香港人已經好好
上一場兆華好FIT, 比較之下 RICKY 就打得一般
現場睇德古拉真係好高
人哋係潮人名叔嚟架 屌
佢落場怕佢一個人射爆對方 輕易十連冠
咁就搞到中国籃波無發展機會

希望香港金牛主場掛返佢嘅球衣振振士氣!
上場對住上屆冠軍淨係比班廣西佬追過1次
其他時候都係十幾分拋離緊
最後贏102比91
我 洪興既!
其實仲有張峰碩 許烜行 許烜行係香港人
班台妹私鐘價
係wo 許烜行冇落場直情唔記得左佢
睇佢哋youtube啲片 全部都要講普通話
仲有范浩雲,好似上年英華畢業
咁都叫香港球隊
功夫籃球
聞說d 球員只係簽兩個月約
可能金主都係試下水
搞唔掂就一屆88
去到最尾都唔出一個香港人 有D可惜
東方申請加入CBA 游永強:盼以啟德為主場
東方籃球隊慶祝再奪ABL(東南亞職業籃球聯賽)冠軍。東方體育會副主席游永強透露,球隊已經申請加入CBA,目前只等國家體育總局批准,並盼以啟德體育園為主場。

東方相隔6年再奪ABL冠軍,寫下里程碑,下一步盼進軍CBA,挑戰更高水平賽事。他預計CBA的班費與現時中游球隊相若,將是甲一的倍數級增長。「這次ABL和過去成績證明,香港都有球員打到CBA水平。」
算啦 香港啲體育館咁少坐位 點回水 邊玩得耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞