你個野壞咗啊!

20 回覆
9 Like 0 Dislike
點解web版設定自選台揀好晒之後再入全部掣又係顯示做off?
仲有「圖片模式包含圖片 Link」粒掣又係咁,熄完broswer再開會off咗

btw, 設定點解唔可以跟acc save?
要逐個browser set一次真係on99
點解web版設定自選台揀好晒之後再入全部掣又係顯示做off?
仲有「圖片模式包含圖片 Link」粒掣又係咁,熄完broswer再開會off咗

就算你話app同web定位唔同所以要分開set
但起碼自選台都唔好要人再set過啦
笑左

就算你話app同web定位唔同所以要分開set
但起碼自選台都唔好要人再set過啦

你好,正常自選台已經係兩邊 sync 緊,你係 web 版 login左之後入自選台應該唔會再叫你設定多次。

如果你係 login 前入自選台,試下 login 左之後 refresh 一次。

主要係個顯示太誤導
因為每次再入全部都係off (app冇呢個問題)
所以我當時有理冇理都係照app版手動set一次算數

「圖片模式包含圖片 Link」設定有 bug save 唔到,下個版本會 fix 返,多謝指正

ok
btw, 而家個web版個正負評搞乜按完唔識自動update (剩係變黃色,數字唔升)
mac firefox, safari都係咁

「圖片模式包含圖片 Link」設定有 bug save 唔到,下個版本會 fix 返,多謝指正

ok
btw, 而家個web版個正負評搞乜按完唔識自動update (剩係變黃色,數字唔升)
mac firefox, safari都係咁

註:剩係comment嘅正負評先係咁,頭post冇事
有聲
屌 個tittle
整vip未-.-
壞左哦
有聲

改返晒,做到嘢
其實左上角粒返回掣做唔做new tab返回?
而家new tab又係去返同一個page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞