熱烈祝賀全能虎導邱傲然是日生辰快樂年年掂過碌蔗生日快樂yay!暨 MIRROR 12家毒唯黑粉圍爐區(684)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
Edan 演唱會產品⋯⋯

https://lih.kg/AkvocDX
今屆造星啲花生好撚癲
佢把口咁賤
呢個導演係咪一直都有做造星?
即係佢可能一直都有bully班參賽者
Viu會唔會拆
Cls白水個單真係勁撚仆街好offensive
又係嗰啲自以為好撚好笑嘅所謂笑話
鄧佢兩個女可憐 有個咁嘅老豆
可能間公司原本就係咁多西人
班仔話初出道連公司入面啲人都唔睇好佢哋
可能個情況都差唔多係咁
自己公司嘅人都睇唔起佢哋真係好撚慘
成年男士留咩髮型會俾人覺得係on9仔?
https://lih.kg/3433854
https://www.instagram.com/p/CuTBvZFPK11/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
爺爺對黑圖有乜誤會
定豬肉自己po
豬肉仲有用金主爸爸部機
佢之前唔係呢部
佢係用flip㗎
呢部係咪用嚟打機
就嚟出5喇
金主爸爸考慮下禾鏡 比多次機會
淨係請返冇0尊金主爸爸嗰啲
連豚job既機會都無埋
係咪又要等一年一度既炸雞大會
邊個金主爸爸
revenue跌19%
operating income跌 96%
係因為晶片需求放緩(B2B)
但係手機業務係升㗎喎
During the first quarter, Samsung launched its latest lines of flagship smartphones called the S23 series, which gave its mobile division a boost.

Revenue at its mobile business grew 22% versus the previous quarter to 30.74 trillion won, but was down 2% versus the same period last year. Operating profit came in at 3.94 trillion won, up 3% year-on-year.

Samsung was helped by sales of its highest priced smartphone — the $1,200 S23 Ultra.

不過請全隊唔係好合經濟原則就真嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞