訂個 Waffleman 散水餅竟然搞到要收律師信 (4) 刪評分? IG 表揚你!

904 回覆
92 Like 5 Dislike
晨早推推
睇google map個評價數量又少咗
即係刪咗好評?
睇下先
睇到!支持!
睇到你喺ig放嗰單,有人喺佢赤柱舖買檸檬茶+咖啡,啲態度都勁閪!又串客!CLS
仲有轉貼紙款式單嘢,勁on9!

客講咗轉聖誕貼紙,佢無轉比人就出貨,又係事前唔通知。到客收到講番佢聽,佢回覆「充分諮詢法律團隊意見,根據香港法例,賣家無法律責任就免費貼紙安排作承諾」
個回覆真係on9無極限!

咁樣回覆,邊個仲信佢有律師團隊?
佢真係痴線、咁on9都有?!

佢不如唔好開舖!客訂咩,唔回覆有定無,做唔到又唔回覆做唔到,硬要出貨,硬收人錢又貨不對辦。啲客訂幾款發一款,客要求聖誕貼紙,全部都唔比人。人哋話番佢啲嘢唔啱,送錯,一律回覆話「已諮詢律師團隊⋯⋯」

睇埋呢單都覺得佢好on9 ! 求其出貨唔認衰,仲要回覆「律師團隊」乜乜柒柒,講到自己無做錯,都白痴㗎

比得客揀,客揀咗=無揀,貨不對辦!去麥當勞買雪糕都有得揀要咩醬、落唔落花生、買魚柳包都可以揀落唔落醬啦,出錯都要換番比人或退錢啦!係得佢咁閪,吹句「律師團隊⋯⋯」唔賠番比人、唔道歉
係呀呢個po其實有好多唔齊要重新整合,我整ig都係每個po搵左勁耐
佢根本為求做生意渣嘛唔投訴就錢照袋,投訴就至多退番加聖誕貼紙既錢比客,再嘈就用法律團隊大鳩人,雖然無商不奸,但係佢真係好仆街,訂得聖誕貼紙都係想節日開開心心,為做生意就格硬出貨,正仆街
係唔退錢,講句「諮詢律師團隊」就可以唔理,講句「滋擾」就block
賤人出賤招

佢真係好仆街
法律無規定……乜乜乜,on9
無睇幾日,原來有新留言,想了解多啲,但我好似比人禁左留言,有無巴打可以問下苦主有無cap圖
店主話格價唔係客個留言係咪cls格價都唔比???

https://www.facebook.com/groups/343601846824572/posts/995752751609475/
lm
佢真係好低B
好痴線,我無Facebook 好耐,我叫朋友問
我朋友都係,話留言即禁
lm
條八婆又做左嘢?
pushhhh
啱啱佢話我聽留言後又唔批入group,突然無得留言
雖然朋友留唔到言,但都直接dm到苦主,比咗連登link佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞