[PS4] PATAPON復活

224 回覆
54 Like 2 Dislike
Fever求雨係咁斷,求教學

唔識beat既上網聽一次先
跟唔到beat既戴headphone玩一次
利申patapon達人
用headphone求雨 prefect d聲好好聽 don do don do don
有bass 諗起都覺得正
之前psp玩好似無咁易斷
作為音樂GAME冇得教音效大細聲都幾失敗
想玩多次有英雄 可以轉職果集多d
PSP神作
不過會唔會有人唔適應隻game嘅節奏?
PSP神作
不過會唔會有人唔適應隻game嘅節奏?

買得既都唔會係新玩家啦下話
想問下係123代定係第一代only?
想問下係123代定係第一代only?

One only
卡咗喺吹風攻城
班巨人係咁出嚟
啲弓又打得唔痛
磨勁耐都打唔爆
don dondon dondon

fever
老老真真係唔係有delay

好鍾意呢隻game個玩法同畫風

但我係音樂白痴

覺得似係TV/MON既問題
等緊實體版
等實體定psn 好
等實體定psn 好

why ask?

屋企一隻實體game 都冇
係咪無連機
psp 時最遺憾就係連線差, 如果呢隻做好個連線系統一定買
psp 時最遺憾就係連線差, 如果呢隻做好個連線系統一定買

呢隻係第一代 請繼續等
有無人買左? 好似有input delay 好難fever

我諗緊係咪我慢半拍

我都覺得有delay 仲以為要求高左咁多

玩左三個鐘先可以長d fever

玩得好辛苦,以前已經難fever

頂多陣 其實都玩到

Between 唔知係唔係old news 禁得準d聲清脆好多。所以其實知道自己禁成點。不過可能都關年紀大事

d聲拆+input delay
屌晒左109蚊

呢兩樣係呢GAME 隻黎講死罪黎喎

但有人話係電視output delay問題,用moon就正常喎

同埋第一集不嬲都係判定最嚴謹果集,相比之下二三集易玩好多

第一集psp係打岩beat都要死
因為係隻game個節奏唔岩
以前打到後面沙蟲同蟹個度 你打岩beat都避唔到佢d秒殺技
第二集改善左呢個問題 難度適中 係最好玩既一集
第三集無左軍隊設定
第三集無左軍隊設定

無咗軍隊真係無咗遠征打仗嗰種感覺

不過遲啲應該都會買番隻第三集用PSV玩
第三集無左軍隊設定

第三集狗也不屌
第三集無左軍隊設定

第三集狗也不屌

第三集做得好差咩
有無人買左? 好似有input delay 好難fever

我諗緊係咪我慢半拍

我都覺得有delay 仲以為要求高左咁多

玩左三個鐘先可以長d fever

玩得好辛苦,以前已經難fever

頂多陣 其實都玩到

Between 唔知係唔係old news 禁得準d聲清脆好多。所以其實知道自己禁成點。不過可能都關年紀大事

d聲拆+input delay
屌晒左109蚊

呢兩樣係呢GAME 隻黎講死罪黎喎

但有人話係電視output delay問題,用moon就正常喎

同埋第一集不嬲都係判定最嚴謹果集,相比之下二三集易玩好多

第三集無左軍隊設定

故意甩beat隊軍隊咪會跌返後去囉

至小我以前用呢招避過D中硬既野
第三集無左軍隊設定

第三集狗也不屌

第三集做得好差咩

一二集
三隊人
24隻燒餅向著世界的盡頭進發
第三集
得返四個英雄單位配置
一D都唔歡樂
一二集
三隊人
24隻燒餅向著世界的盡頭進發
第三集
得返四個英雄單位配置
一D都唔歡樂

一堆眼仔彈下彈下咁唱住歌打仗真係幾歡樂

第三集以前玩到一半左右就棄咗,其實係唔係第三集最易玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞