[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (257) 悟空出到執笠

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
算,放棄
試左廿幾次, 下下都未到 第6TURN 已經入尾關, 之後俾人一下收皮
3個回合個turn全部超hero cat 就變得
咁衰fake 9人
最歐一次幾石彩到?1000/1500?
太失衡,好少再玩咁大路既cat, 好鬼悶,寧願砌卡game hero 班純撒隊玩仲好
到宜家仲好記得個張,好似仲凌晨開pool,其實夜晚晚抽幾過癮,一陣訓過龍就miss 左黃金一小時
係哦,我仲下下連隻閃角,,,,
七夕3+1 一陣3pm 完
都係咁上下,千零石
好多時其中三張相距好細,但另外兩張拉返去平均數
識人想追Gt雙人 抽到超4彩都未中
想知平均幾石第一隻
咁咪好 啲紅coin可以立即彩隻GT雙人
同時你隻超4又彩 到舉兩得
第幾隻無乜關係架喎
平均嘅話同計出黎條數差唔到幾多
根本佢平均數係高於其他人
你見佢千幾石彩 更多人係千幾石都未中到1隻
9pack特石都差唔多1000啦
係 所以忍唔到
其實係,睇片都見唔少人中左再抽左幾下就又多兩隻開突,但我地呢啲一中就收手
你依啲中到1隻都偷笑啦
上天有好生之德先比你中
當運氣差啲1200一隻,但隨時抽多幾百1500-1600中多兩隻,二突基本上夠晒發揮個隻新角色能力,零突就得一半力,但我地一般人就係無膽再博,怕又要黎多次1200 先有下一隻
本身1200先1隻果啲 之後都唔會補償到比你
仲諗咩2 3突 你見好快中多2隻好批 邊洗1000幾石先中到第一隻
你又1000 佢又1000 佢1000已經中到可能2隻 你1隻都未撈到
講咩抽多兩隻突
係呀,而家啲關都秒住過,有時會落啲平時唔用嘅卡玩吓。不過有新手問砌隊先講吓啲大路嘢
純粹1500 3隻心理上會覺得抵啲

下次如果快中睇下抽多三四百會唔會又易啲中多兩隻
條數唔係咁計
你幾多次1500石中三張,就要捱返幾多次3000石唔中一張
除非你以後唔再抽
你勁好人
OK 即棄 賺到笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞