=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第68回:14th夏日神曲現世, 祝ME武道館成功

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
雖然全部0切,但計下極少先

JOY:
愛弓 2部
大西 1部

ME:
波菜 6部
萌子 14部
美玲 9部
風 9部
永田 9部
瞳美 6部
羊 6部
迷路 1部
Online都算,連見真人既都空注
但我有機會了
支持去馬抽祝你中到JOY
大谷著自己衫,然後影一堆靚相掛
如果搵到maika衣織做模特,應該更有效果
愛弓!愛弓!大西!大西!
建議大家如果上官網買野既,最好整個新ac了,而家基本上我地用開集運地址既,運營都mark曬帳號號碼,就算用番普通日本居住地址都會當你係集運地址辦
正常邊會有日本地址
但good好易戒姐,營運玩得咁狗咪唔買
最多生誕good搵代購買
睇下你有冇朋友住日本肯幫收
呢條片有momo打鼓,幾型
https://youtu.be/A12u4mfDWMA
D call聲大到佢就算只收成員mic都聽到D
點解美月個showroom有千幾人,大葵西個showroom得四百幾人?明閒大葵西人氣高咁多,美月係下位帝王,點解會咁架?我接受唔到
用佢首UR既call黎答先︰なんでやねん! そうなの!? はーい!
https://twitter.com/ogi_hana_/status/1676196746635137025
天野妹嘅靚真係好治愈

≠ME應該比較多男飯? 正常女飯唔會點call
認同,但愛月仍然少勝
女飯好撚多現場睇我感覺女6男4咁上下啦
想識女飯
最多咪問兩句你抽到咩生寫個D,唔會交換twitter架喎
糯米check應該都係換曬做新片,頭先成功達成波菜80%,條片係唔同左既
代購貴住買
所以咪話你mark嚟哂時間啲人實走數反正你又唔會買使咩咁上心除非諗住做勝利球迷 邊個多人推就推邊個啫
已實測,係官網買野用buyandship 英文地址係可以買到,啱啱buyandship果邊收到貨
收到
d日本仔唔識英文,睇佢點ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞