IG間Kennethlee電髮真係電得好撚好!

322 回覆
1498 Like 41 Dislike
冇晒層次,冇造型可言,點gel都冇用,同埋唔可以短期內電兩次頭髮,勁傷頭髮
唔嫌麻煩其實係 夾個攣度仲夠啲 不過頭髮幼hold唔耐
子健
明明樓主話係剪完先係咁 上面班人就係咁話返樓主咁短電嚟做咩
有幾難呀 咁都可以電到咁
當時俾人剪到咁短,見到唔對路,仲要電髮,等啲頭髮長番先再電,加上擺明嗰髮型師唔掂,下次唔好幫襯,邊個唔想平靚正,一分錢一分貨,寧願搵嗰穩穩陣陣嘅好過,唔介意俾多少少錢,又要700$剪+電髮,怪得邊個。
你講緊咩?完全睇唔明
第一明知剪到咁短,就唔好再電髮,咁短就咪電,除非第一次電,唔知電髮要留長啲先電到。第二,自己貪平怪得邊個,多數平嘢都中伏,咁都唔明就
啱啦 怪樓主啱㗎啦所有野都係樓主問題 樓主其實本來應該係屋企自己整先啱
正正咁多客邊得閒理你
佢仲喺慢X嗰陣幫襯過一次
真係幫你鳩剪兩嘢就叫助手上藥水
電完再鳩捽兩嘢就話搞掂....
樓主好靚仔
hairkiss記得唔玩upgrade啲料一種價錢
多客先唔理你,知道佢咁做嘢嘅人根本係少眾,大部份中過伏嘅人柒咗一次就算,當交學費就算。即使知道依件事嘅人過多一兩日都唔記得啦。同埋佢咁大個招牌,剩係post啲成功例子都大把人剪啦,原因係因為佢平同多人幫襯。平靚正一定冇事

同埋樓主根本就唔係單純想警世,佢自己中咗伏,條氣唔順想叫佢其他人一齊屌間鋪,想出啖氣,如果佢服務咁垃圾,直情去消委會投訴佢,仲咁得閒喺度開post
sorry 好耐冇試過望住張相笑幾分鐘
好撚型
都話俾人剪到咁短
幾舊水電髮?which ?
每次都夾十幾分鐘 不如出去比人電一次 好幾個月都唔洗再曬時間整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞