想講,最近發現J2,原來已經冇曬韓劇

25 回覆
2 Like 8 Dislike
雖然中學畢業之後,都已經冇咩點睇電視,連煲劇都冇咩,就算睇,都係煲返啲舊劇。
最近,睇吓J2,先發現已經冇曬韓劇
唔夠錢買
得返啲大陸劇
真係冇咩興睇
Netflix 睇到你嘔
你仲睇J2,人生已失敗,完...............
J2唔係有套黃金面具收視都有2,3點既咩?
咩係J2
係 成個台最高收視嘅節目
不過劇情老土到唔恨
Netflix /Disney+ /HBO/ AppleTV
基本上 輪流Keep住有嘢睇

當然,我都支持樓主睇返港劇
老土但只要唔小心睇左 就會想追落去
因為比黃VIU D+之類買晒
不過講真依家j2都係靠carmen撐住先唔冧
跨國媒體買劇一般會霸好多年
99台都係痴黃viu 先維持到
以前好似係mytvsuper播完先j2再播
垃圾viu播得果d 已經係唔好睇果堆
反而覺得佢係執D 係韓國都叫做有D收視既,先放去VIU到

雖然套魔咒的戀人鳩到傻,但係韓國因為徐玄收視都唔錯
原來7點半播,7點半黎講有呢個收視,算高㗎啦。

黃金面具結局篇(第63-66集)(星期一至四晚7:30)
電視直播收視:平均3.2點,升0.3點,
星期四大結局(第66集)錄得最高單集收視3.6點
J2買到既通常係電視台制作既韓劇,
但依加成個韓國影視界都轉移緊去Netflix到,
電視台出得起既budget同Netflix冇得鬥
你睇近幾年爆紅既劇都係Netflix出品就知,
上得Netflix就肯定係獨家唔會賣比你.
而家係J2最高收視節目
以前就跑馬
依家N記, D+, 黃Viu都有份課金拍韓劇… 拍完當然在自己平台播先 之後先好講大家搶 TBB依家都買重大灣區仲韓咩劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞