點解牙YOASOBI出席節目既時候成日有條柒頭係佢隔離?條友係兵定係爭佢錢?

15 回覆
6 Like 25 Dislike
走啦! 成日跟住晒!
真 條女成日痴住yoasobi
我想專心聽yoasobi玩樂器 條女成日搶咗支咪
條女係yoasobi啲合作夥伴?
公司想捧佢都唔好咁出面
yoasobi係組合名唔係人名
條友叫Bisoayo,佢經理人黎
擺明假膠
咁認真你點解唔返教會要上連登
You are 傻逼?
跟屁蟲
嗰個係我嚟,我係yoasobi條仔
白卡仔日日開on9 post 搏屌 起底望下就知
唔洗回佢

你呢隻窩囊傻閪,夠膽答我未呀?廢柴

兩隻扮黃既藍絲viu撚,#27605 朴素妍 #550042 Gosens高薪師,你地作為viu撚竟然唔去同班大陸五毛鬥過就真係好肉酸囉,打內唔打外,仲日日學人講本土?你地去反擊咗班大陸五毛先,cap埋圖俾我睇,先好入黎屈我係乜係物啦,羞家!
你俾ayase吉開
個柒頭係咪瀧野由美仔呀?
有冇
白卡仔你隻窩囊傻閪,夠膽答我未呀?
老屈完日下部加奈引退,肯道歉未呀?廢柴

日下部加奈都幾柒,假波不特止,宜家仲引退埋
https://lih.kg/3307759

人哋仲更新緊喎
https://twitter.com/Kana__kusakabe

有冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞