Ego Kickstarter 吾發貨 發壞貨 老屈人加錢換新

11 回覆
2 Like 11 Dislike
有無人係kickstarter 有幫ego做backer?
個個EXINO 240w charger 講過講有噪音,換晒所有靜音版先出貨比人,但係好多人都係收到壞貨,仲要退返都吾收,要求比多一千蚊換300w…算吾算詐騙?仲有勁多人無收到之後直接吾覆。無論有無過保養期,都要老屈人比錢買新,吾換貨吾退貨。有人真係比錢order左新貨但都收吾到…點解要咁對啲backers…投錢入去,你賣既初代質素咁差仲要吾負責,真係好心寒。

https://www.kickstarter.com/projects/e-fusion/ego-exinno-240w-120w-the-king-of-charger/comments?comment=Q29tbWVudC0zOTI2ODQ4Nw%3D%3D&ref=ksr_email_comment_new_reply_notification

你等俾人圍屌 屌你老母
幾耐之前嘅Project嚟...
呢隻我年頭已經買咗現貨
同訂玩具一樣 , 一定係出貨俾街客先
一開始集資,我哋支持既,不過好多人無收到,亦都好多人收到壞貨,要我地比七成價錢買新。

宜家市面賣既應該係新model。
可能係,只係寄壞貨比我地,又吾換吾退,要人比多成千蚊買最新版。
p牌仔係咁

好好多年前買過ego電,買左冇耐,就發現有一邊usb位係冇反應同舊電既電量冇佢講咁多,之後去左佢個維修中心諗住可以一換一,點知去到叫我放低舊電比佢檢查,仲等左個幾兩個星期先通知,換舊電比我,結果換出喺既電都係有問題,都費事浪費時間去再攪
咩黎?
仲240w 停埋添啦 依家賣緊300w
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞