版本再升級! 英國學校性別認知新潮流:貓、馬、恐龍、月亮……

179 回覆
234 Like 54 Dislike
Piers: How dare you guess my sexuality?!

一齊進入hard times
而家成件事發大到變咗啲原教旨痴線佬同woke撚嘅宗教戰爭,兩邊都痴痴哋線
我係一隻性別認同係女性,同性戀,鍾意易服扮人類嘅黑貓

啲buff有冇漏?
但係貓本身唔係都有分性別咩
種族歧視定性別歧視
心知香港教育爛到個個過晒外國讀書
所以呢期吹外國教育更差?
錄音原片 勁多人下面屌個老師
https://twitter.com/TPointUK/status/1670145753669410816

有埋telegraph報導
《The Telegraph》School which allowed child to identify as a cat faces Government investigation
https://www.telegraph.co.uk/news/2023/06/20/rye-college-children-neo-pronouns-cats-moons-rishi-sunak/
所以根本唔關身份認同同性別認同事
直頭連identify as a cat都係老屈
鍾意次文化、帶貓手套就係性別認同係隻貓咩
其實daily mail 好流
英國移民撚值得擁有?

痴線過香港教育

有性別認同障礙 係咪應該歸納精神病?
望到縮圖上左上角個"通"字感覺話我知入面篇內容唔係垃圾就係比佢扭曲報道

答問題可以扮貓叫咁考試cup個貓掌印可唔可以照比分?
唔係鬧俾唔俾容許次文化 而係老師唔應該強行將自己嗰套逼學生接受 連英國政府都有出嚟講

“with Prime Minister Rishi Sunak also wading into the row via his spokesman, who said it is not right for children to be influenced by the 'personal views' of teachers when it comes to transgender issues.”
https://www.dailymail.co.uk/news/article-12217791/amp/School-centre-row-pupils-identifying-animals-facing-government-probe.html
其實係咪有精神病?
咁泰山係唔「R直」治療既受害者
睇完變形金鋼
覺得自己係柯柏文唔撚得?
我是神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞