Taylor Swift | The Eras Tour 東京/新加坡演唱會2024

1001 回覆
51 Like 7 Dislike
扶多啲呀婆過馬路
如果抽到新加坡我有興趣呀
一個人去
想問下你地登記新加坡有冇收到Code 呀?
有興趣!!
To 各位有興趣嘅巴絲

張飛係digital,我打算當日喺東京巨蛋附近「面交」,理由
1)銀行過數會令雙方都知對方全名。而據我了解,跨國過數時仲要填埋收款人嘅home address。
2)就算用其他方式過數,但提前交易總有一方要先過數/send ticket,呢個測試信任嘅過程太折磨人。

而面交嘅risk就只有對方no show。
對你嚟講:就算我點鳩你,我no show,你都無額外金錢損失,可以當係去咗東京旅行
對我嚟講:就算你no show,我都可以即刻上網搵其他撲緊飛嘅local(所以我亦需要set一個時限,過咗deadline你唔出現嘅話,當你放棄權利而我會即刻上網搵人。呢個時限可以係當日中午左右,可以再商量)

所以有以下要求:
*你唔係住日本嘅話,最遲2月8號到東京。9號當日4pm就開始入場,就算你上晝到,考慮埋入境、去酒店擺低行李、再搭火車去東京巨蛋附近(預咗會逼到仆街)、最後面交,都係比較炆。
(我自己就會喺8號晚或者9號朝早搭大阪->羽田嘅飛機)
*總數74,310yen,你可以俾cash或者即場send btc/eth/usdc(按即日exchange rate)

可以接受嘅話,麻煩留名,7月5號9pm截止。
然後我會搵個random name picker(歡迎推薦)抽一位會員,之後再tg聯繫。
已經quote咗我嘅幾位會員,請再check下以上嘅條件O唔OK,冇問題嘅話麻煩再留多次名。

小弟諸多要求,篇文又長又臭真係唔好意思。
LM
LM
留名
Lm
有興趣 留名
LM
Lm
LM
Lm
LM
留名嘅人比想像中多,所以提早依家截龍,直接從以下列表進行9選1嘅攪珠。依家搵緊random name picker,請稍候

恭喜會員145494(奇洛李維絲)
請留低TG,我會聯繫你。放棄嘅話唔該講聲,要再抽過。
其他巴絲唔好意思,麻煩你哋繼續撲飛喇...

有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞