[BUNNIES] NewJeans討論區(23) - 7月回歸確定! 21/7 2nd EP《Get Up》

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
以為佢話車以外有三個人
ditto嗰陣個"6"teaser都係咁
好鬼吊癮 係估唔到唔係出先行
直出主打teaser
我都以為搞到我又再睇一次
先行係new jeans同super shy
好似係
先行淨係記得有newjeans
Mv演出者
其實點解啲人話星期五出歌係闖美時間
Eta 為歐美Coca-Cola con 做勢
一聽就覺得係鬼佬鍾意嘅口味
新牛冇一首係唔好聽(Zero個別例子)
頭D
hanni pham, eu te amo
Billboard單曲榜每周跟蹤從星期五到下個星期四的銷售數據,因此星期五發行歌曲或專輯的優勢在於可以跟蹤週期的所有七天。並且Spotify與Apple Music等主流流媒體的官方新歌列表也會選擇在週五更新,如果在週二/週三發行歌曲,在歌單的順位也會有所下滑。
聽多幾次勁上腦 成隻zero媽士打咁
我覺得zero都唔錯...
Zero都好聽夠洗腦 只係你唔夠愛
https://instagram.com/stories/im_jeikim/3133024887705686344

個排舞老師叫我哋期待吓
佢咁講我期望好高架喎
我日撚日播媽士打
推到billboard拎獎
Bts 得我牛都得
https://twitter.com/butterflyminji/status/1672987247249960963
the names here are Spanish versions of Biblical names:

Eva ➡️ Eve (the first woman)
Mikel ➡️ Michael (an archangel)
Maria ➡️ Mary (mother of Jesus)

coincidence? probably but still
其實Zero唔差
我playlist有放到Zero
係啲圖閪boy太OP
有比較有傷害je

又真係幾energetic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞