Waffleman黑店 [ig有幾10幾萬follower嘅客服小西] (2)

148 回覆
119 Like 1 Dislike
樓主不如重新開po改好個標題同埋#1擺番wts對話圖
好多巴絲都睇唔過眼有心想推po推上熱門,奈何呢個po真係唔夠清晰
去過赤柱堂食幾次,估唔到老闆咁差,以後都唔會再幫襯
push
樓主好似無心開post推出去
樓主係咪俾閪店威脅緊
廢撚事再推 樓主自己都on99 唔聽人講
push
重新開po啦!推!
樓主自己都深潛 咁大家都無乜理由再幫手推
睇啲設計肯定係中女黎
如果有其他苦主出嚟分享下嘅話個po都無咁快沉
個topic冇講清楚發生過咩事
苦主都唔識入嚟
就算入到嚟
淨係見到千字文都唔想睇落去

樓主真係唔抵可憐
之前個標題真係改得麻麻+1

但係繼續入嚟幫你推下

建議:「Wafflemanhk恐嚇留負評顧客收律師信」、「Wafflemanhk用emoji回覆顧客問題 顧客表示唔明反被鬧製造混亂 會被block Whatsapp」
即係個標題最好等啲巴絲一睇就知發生咗乜事嗰種

就咁打「ig 10幾萬followers嘅客服小西」
好容易令人以為個白卡客服係叫小西
Waffleman 連登
Waffleman lihkg
Waffleman 好唔好
Waffleman 散水餅
Waffleman 好評
Waffleman 黑店
Waffleman IG
Waffleman openrice
Waffleman 律師信
Waffleman 客服
即係我應該點樣寫?唔係好識
上面有人答咗你啦
最好吸引啲啦 例如上面都有唔少人俾意見 你可以睇返
黑店 Waffleman 買散水餅竟然要收律師信? 之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞