[Sony蜘蛛俠宇宙]《KRAVEN THE HUNTER》預告公開 !!

41 回覆
5 Like 5 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=_fxUGCOVQ90

索尼《蜘蛛人》宇宙全新力作!羅素克洛、亞倫泰勒強森主演《獵人克萊文》首支預告公開
.
《獵人克萊文》由《三重邊界》《暴力年代》導演 J.C. 錢德爾執導,劇本則由《絕地 7 騎士》編劇-理察溫克、《鋼鐵人》編劇檔-亞特馬爾康、麥特哈洛威共同撰寫。
.
《獵人克萊文》主演卡司囊括:反派「犀牛人」亞歷桑德羅尼沃拉、「克萊文」亞倫泰勒強森、飾演克萊文的同父異母弟弟「變色龍」的佛列德海金傑、飾演兄弟倆父親的羅素克洛,其餘陣容還包括:奧斯卡最佳女配角-亞莉安娜黛博塞、克里斯多夫艾伯特、萊威米勒等人。北美預定今年 10 月 06 日上映。

最尾rhino

冇乜Marvel片既感覺,似普通荷里活動作片
好唔吸引
同印度大隻佬片有咩分別 點解大粒反派都要開單元電影,做影集咪算‧‧‧見到羅素高爾即刻諗起 Morbius... 又係諗住用大卡士煮出嚟就好食,點知煮出嚟三不象咁,SONY 不如留返個錢整蜘蛛動畫‧‧‧ 或 MARVEL STUDIO 合作喇
It's Kravin' Time!
突然諗係咪有心
同PS spidery 2 差唔多時期出Kraven
Sony專心做動畫啦⋯⋯
我有冇睇錯
隻獅子滴咗向落佢度所以有超能力?
隻game入面幾重戲份,分分鐘venom 都係佢變

真係重拍黑豹做咩唔係搵 Ryan Gosling
可能遲幾年會出套愛滋俠
辛巴俠
話今次唔係Eddie
再睇返第一條Trailer
感覺似係佢變Venom
咪就係
morbius已經食左屎,點解咁有勇氣嚟多次
因為成本低
Morbius以佢成本計蝕唔多錢
但相反好似Venom扑中再彈起一個
仲有咁Russell Crowe識唔識放電
Morbius 連帶 Vultrue
Kraven 連帶 Rhino
Venom
Madame web

Sony: 我一定要拍到 Sinister Six !!!!!
其他都算,madame web真心唔知做乜
Venom係最期待電影之一,無得同所有marvel相比,但結果都係比sony拍到閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞