網友票選「2023韓國最美女偶像」出爐 BLACKPINK四公主全上榜卻輸給她

47 回覆
3 Like 33 Dislike
韓國的女偶像真的沒有一個不美的(尖叫)但你好奇究竟NO.1的寶座是誰嗎?最近美國投票網站 King Choice 就舉行了「2023 年韓國最美女偶像」的投票活動,經過了 12 萬人的3個月投票,榜單出爐啦~

2023年韓國最美女偶像-前20名

第20位:允兒/少女時代
第19位:太妍/少女時代
第18位:留眞 Ryujin / ITZY
第17位:禮志 Yeji /ITZY
第16位:薇娟/(GI-DLE
第15位:俞真 Yuin / IVE
第14位:lrene / Red Velvet
第13位:芝妍/T-ara
第12位:IU
第11位:Winter / Aespa

2023年韓國最美女偶像-前10名

第10位:子瑜/TWICE
第9位:秀智/ Miss A
第8位:Lisa/ BLACKPINK
第7位:Chanty /Lapillus
第6位:Jennie / BLACKPINK
第5位:Dara /2NE1
第4位:Joy/Red Velvet
第3位:Rose / BLACKPINK
第2位:Jisoo/BLACKPINK

https://www.instagram.com/p/CrUpLrxp1H4/

第1位:Nancy / Momoland
屌你老味
俞真排15?
on9架?
瑛妹都冇?
Dara 第五
估中係Nancy

如果妍雨仲向度可以包哂Top 2
Nancy真心正 垃圾公司嘥撚晒
Karina
就係咁先on9
唔明
咁撚閪 真係相由心生
爭乜鬼
個個都差唔多樣

醫生排行榜黎?
屌你有面盲就睇醫生啦
nacy 的確唔錯,有粉lin
真係唔明 Rose有咩靚
Jennie個臭閪樣起碼都有記憶點
Jisoo都叫有氣質美 Lisa五官最突出
但係Rose同周街執個港女/坡妹有咩分別
啲人係咪覺得有親切感
一個新牛都無
曬氣
擺明俾面派對啦
我唔係淨係睇呢個排名先咁講
問過身邊朋友同事都話Rose最靚
而家nancy樣衰左勁多
不過momoland解散左之後個妝正常左
知唔知點解佢地會咁講吖
因為其他三個個樣太有特色 唯有搵件最普通嘅嚟讚 可以就返佢地自己嘅level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞