蕾菈強吻!統神忍3年認被性騷擾:不要亂碰我

223 回覆
414 Like 42 Dislike
點解唔得,依家台灣個個都metoo
有冇比雞扒妹咀過嘅毒撚,可以出po metoo雞扒妹

古拉格斯被阿璃親一秒就開淨化 太神啦
她只是犯了每個女人都會犯的錯
@karen
笑撚到我
我是能體諒蕾拉的心情
畢竟一張帥臉在旁邊
是真的暈 難免衝動
His body his choice
前提嗰個係靚女
笑死, 肥毒撚唔識比反應就話人性騷擾
未必個個都鐘意比個整容公廁嘴
人哋有頭有面就算唔靚仔都有女痴埋去
尊重啦
收嗲啦死八婆
https://youtu.be/HfpZbHQo5_o

睇你個名已經知愚台弱智
咁叫唔識比反應?
CLS
死智障
呢個po上面都幾誇張居然可以因為統神樣衰而蕾拉正而合理化呢個行為連登平時就屌男女唔平等,成日有咩都係益女仔,咪就係比你哋呢啲beta男搞到咁
但你依家真係blame the victim喎
係對女人有利喎
詳情參照Marilyn Manson vs Evan Rachel Wood / Depp vs Heard
兩單案都未審 Manson 同 Depp 已經被解約
不過你條柒頭皮一定選擇性失明
讉責左Evan Rachel Wood恐嚇證人未呀女權
同埋你閱讀理解係咪真係垃圾到咁
人地係直播同觀眾互動緊 點樣等公眾畀反應
呢個係佢直播嘅評論黎 定你想人hold住個直播等觀眾反應左 第日再繼續返個直播? 你片都未撚睇過就話人唔正經? 人地片入面語氣態度都好撚認真咁分析返件事喎 一路講一路畫圖講自己個concept 佢點樣唔正經法?
拿畀埋個channel名你自己搵啦: Godtone&PowerRanger
點解唔同post但只要講到女人你就會出現
每次見到你義憤填膺咁控訴世界對女人不公嘅時候都會諗其實Karen你係真膠定假膠
真男人
睇返條片係幾撚過份
真呀,呢個死肥豬平時就用「節目效果」做理由性騷擾,依家就惡人先告狀,係咪驚自己被人爆出嚟
臂力莓
睇片真係好冒犯 隻手格開佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞