蝙蝠俠嚟講, Ben Affleck同Michael Keaton 應該點排?

130 回覆
18 Like 3 Dislike
最弱batman
George Clooney
Ben同Christian,其他求其啦
佢個故事設定好似係啱啱開始做batman冇耐仲摸索緊既階段
所以弱啲係好正常
同埋正因為佢岩岩開始做batman,比人感覺佢仲有一股父母被殺,憎恨罪犯既憤怒之火係度好中二病但好型 vengeance
國之面 Batman 正,童年回憶
畏高嘅batman
無得同bvs嗰個心狠手辣嘅比
又同nolan batman begin嘅比下呀
嗰個都係寫實
朂弱Bruce Wayne不過都係型
細個明珠台成日播,童年回憶
有d似小朋友轉緊做大人 淚氣勁撚重

所以我覺得佢做得幾好
真係就係呢種feel
唔係係同一個人演架明未呀
(no offence)
其他蝙蝠俠電影
講蝙蝠俠既故事

佢果套系「掛蝙蝠頭 賣明星肉」

硬係覺得個樣同身高都有d唔對
Batman: The Animated Series
https://www.imdb.com/title/tt0103359/

Spider-Man: The Animated Series
https://www.imdb.com/title/tt0112175/

X-Men: The Animated Series
https://www.imdb.com/title/tt0103584/

呢3套應該係好多中佬既童年回憶

btw
X-Men: The Animated Series 今年秋季官方revival
I am rich!

I bought the bank!
可惜衰在冇機會發揮
冇獨立電影 又炒左個B v S時間線故仔落去

其實 依家蝙蝠俠電影搞成咁
雖然吸血鬼做得ok
不過我寧願佢出batman beyond好過炒冷飯
甚至出完batman beyond
之後先再出番原版 效果會好好多
建議師兄驗下眼同智商
呢個打Joaquin Phoenix應該幾好睇
Bat nipple
睇完the flash 覺得synder’s 版本justice league 其實可塑性好高 仲有好多故事未講

搞成咁真係可惜
經典bat nipples
Ben Affleck世一
個件飛釘版蝙蝠俠裝真係好樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞