admin係唔係del左(荃葵青區有無收到一份咁既野)

268 回覆
117 Like 3 Dislike
其實你哋可以入TG谷搵佢,嗰邊佢常上好多

要特登入tg搵佢 果然係連帝

佢整完個forum ,但有事就要去tg搵佢

仲勁過牙Joe
推到許孽珩出黎
連狗死全家

連狗扮睇唔到真係同早洩一樣

連衛兵話牙連好忙
有正職仲要打理依度 好偉大

係呀
連帝係義工無錢收架
感動
唔push?
其實你哋可以入TG谷搵佢,嗰邊佢常上好多

要特登入tg搵佢 果然係連帝

佢整完個forum ,但有事就要去tg搵佢

仲勁過牙Joe

要同連囝秘書book左先,連囝日理萬機,係人都搵佢咪好唔得閒
連狗出黎吠兩句
預料會同上次一樣,過一排當冇事發生,講真你哋喺度鳩推有咩用,根本唔會影響到佢,又唔會少忽肉,咁樣自high落去有咩意思
預料會同上次一樣,過一排當冇事發生,講真你哋喺度鳩推有咩用,根本唔會影響到佢,又唔會少忽肉,咁樣自high落去有咩意思

咁點啊
去佢屋企樓下等佢啊

咁點啊
去佢屋企樓下等佢啊

TG

咁點啊
去佢屋企樓下等佢啊

TG

肯定個谷入面一大班護主狗
單拖入去比人屌到反艇都似

愈屌佢 佢愈強大 晚晚數銀紙 肥肥啦廣告費

最緊要唔好令到我賠錢要拎舊錢出黎打官司 到真係要打官司 一係就推返比會員

最多咪執柒左佢 反正我廿幾歲仔靠網上抄下抄下借人名氣渣細牛戴AP

係朋友面前幾撚威 根本處於不敗之地

咁點啊
去佢屋企樓下等佢啊

TG

肯定個谷入面一大班護主狗
單拖入去比人屌到反艇都似

咁都冇計,一係勇武一係縮沙
呢個都唔係連登谷
死連狗
呢個都唔係連登谷

你第一條link死架

x2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞