AngelaBaby後生真係無敵樣

257 回覆
102 Like 520 Dislike
True, 學范冰冰講,佢本身就係富豪,仲洗乜嫁富豪呀? 2023 仲要講到女人要鬥嫁得好要靠男人生存思想仲係好落後

佢點先做到富豪 咪就係靠中共一眾官員
認真 覺得佢冇整啲咩
佢本身五官都靚 cool牙個下爬就會收返入去
再轉一轉髮型同妝 真係可以好唔同
樣子巴去咗邊想問下
咁佢都要有自己交際手碗,際遇,樣先有自身吸金能力,無男人佢都可以生活得好好,好鄙視d女人仲要講到邊個邊個老公家底點點點佢先係人生贏家之類說話,好low, 好物化女人
入得娛樂圈壓力一大就好難潔身自愛架啦
係睇下有冇比人爆出黎架咋
仲要係日本/亞洲呢種對明星有道德潔癖嘅地方就更麻煩
歐美明星真係紅嘅 吸完毒 生幾個照出黎行
佢同澤尻我都覺得好可惜 後者仲要演技好冇死角 但已經比人周過一次可以復出都唔收歛下,浪費哂
澤尻樣其實幾怪下
老左就更加突濕
https://instagram.com/leahdesu?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ig見佢好似歸隱田園咁,可惜
好懷念
有冇Batman 出動gif同龍珠比達圖
記得佢叫Jennifer
嗰時完全冇留意Ab
佢而家搵錢仲多過曉明啊
佢好撚靚啵 尋日睇返整容天后覺得佢演技仲要好好 真係嘥咗佢
成日攞依輯啱啱箍牙炒車相嚟講 明明中學係靚嘅
係咪要夏慧姨咁先叫大執?打針都唔算?
冇話哂唔哂, 佢真係臭4格
都幾顛, 出到黎起碼都要扮下野啦
佢直頭臭4比你睇, 邊有得攪
李治廷都係靠范冰冰先至彈得起
冇咗范冰冰,佢而家應該會一直繼續跟住黎明半紅不黑
大執意思係真係放假體/涉及骨嗰類
e.g. 的士陳個鼻、楊怡個鼻、削骨還父
打針填充其實真係好閒 同埋會人體自然吸收
佢似箍完牙再打尖下巴咁
高低眼
就係話佢性格吸毒嗰啲嘥咗副靚牌
演技同樣嚟講 佢高班過結衣、石原嗰啲多多聲
咩戲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞