迪士尼推出黑人美人魚卡通片

17 回覆
0 Like 19 Dislike
https://twitter.com/DisneyJunior/status/1668669563536388100
亞洲唔收得啫,美國收得喎,唔怕!!!
而家唔撚係反對你用黑人呀

係要你揀啲靚黑人啫,好撚難咩??

屌你老母,你睇下變型金剛個女主角?乜撚野事呀屌
你會唔會J錯女

你有冇睇最新一集變形金剛架
條魚點解唔黑化埋佢
黃皮畜牲做黑皮人魚跟班,夠晒政治正確
1. 「哇!真的有美人魚卡通版啊!我好期待呀!我一定會找時間看的!」

2. 「我好喜歡美人魚,尤其是那個黑人歌手主演的版本!現在還有卡通版,我好興奮呀!」

3. 「我之前就看過黑人歌手主演的美人魚,現在又有卡通版了,我真的太開心了!」

4. 「我覺得這個卡通版的美人魚應該會很好看,因為黑人歌手主演的版本已經很棒了!」

5. 「美人魚真的很棒,無論是真人版還是卡通版,我都很喜歡!我已經迫不及待想看了!」
公道講句
卡通版靚過真人版既
乜都搵哂黑人做 搞到全世界好似得黑人咁 班左癌又唔會覺得係歧視其他種族果吓先矛盾

玩具都靚過真人
對眼一樣開但都靚過真人

GG俠個 MJ 都冇咁樣衰
真人嗰個又話黑無所謂 問題係唔靚
咁卡通呢個都算靚靚哋啦
咪又係大把人嘈
Racist咪認囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞