有冇人買過EGG呢間垃圾

16 回覆
4 Like 2 Dislike
話就話咩一個鐘就可以拎貨 但其實就係亂咁配副眼鏡比你 之前開始唔知點解用電腦或者電話會勁快眼乾同埋痛 搞到我以爲自己有咩眼疾
到後期去睇醫生 佢話我副鏡兩邊到比本身隻眼嘅度數多左200幾度 所以先會岀問題 屌我果下嬲撚到
希望大家唔好再去呢間垃圾
屌老母又話保養一件

副眼鏡鏡片花左 唔旨望免費換

睇下有無優惠價換都無

咁你保乜撚野者😂
屌老母又話保養一年

睇下有無優惠價換都無

咁你保乜撚野者😂
屌老母又話保養一件

睇下有無優惠價換都無

咁你保乜撚野者😂

啲職員仲要勁串
唔啱度數自己都唔發覺就抵死啦

深100到200度唔會太覺
只會覺得未慣
我都想知 一般眼鏡88要1wk 佢1hr就有 咁撚神奇
聽人講想配岩度數 去寶血醫院配好d
利申 未去過
我上星期配,都要一星期先攞得,不過我配全視線,係咪先要一星期?

正常兩三日拎得
不過建議去其他比較好 呢間真係伏
利申 未去過

是但執啲差唔多嘅鏡片
利申 未去過

Egg舖頭後面有車邊機可以自己車,但眼鏡88就要拎去工場比人做
聽之前巴打係日本買眼鏡都係即日有得拎
其實就應該唔洗一星期既

egg都係抄日本
喺鋪頭車鏡,啲鏡片都係25度25度咁上
其實一個鐘頭整好對鏡唔係問題 好多眼鏡鋪都有咁既服務

而樓主問題係個視光師驗眼驗錯哂,如果新配既可以試下去話戴得勁唔舒服,再拎醫生比既度數叫佢重新整個對鏡
屌老母又話保養一件

睇下有無優惠價換都無

咁你保乜撚野者😂

鏡片花係人為點保呀
如果係鏡片質素問題例如甩coat 錯度數就有得保
聽之前巴打係日本買眼鏡都係即日有得拎
其實就應該唔洗一星期既

egg都係抄日本
喺鋪頭車鏡,啲鏡片都係25度25度咁上

全球都係25度25度咁上架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞