[I/A] Puzzle and Dragons (790) 雷莊𠒇生日快樂

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
落大雨等delay啦
份人咁撚黑心都有
今日日本好好天
利申 當地
去東京?
會唔會去哈利波特?
同佢講禾屌緊佢老母
腥港黃雨
屌你又去旅行
Yup但買唔到飛
太遲先話去 開幕啲飛比人買曬
高達世一合作頂一年
想搵啲隊過裹零次元/越鳥 發覺成個YouTube 都係得啲舊隊
唔叫?
講下生放送情報可以有幾差, 打定底唔使失望
偷蛋龍
If you expect disappointment, then you can never really be disappointed. ~《Spider-Man: No Way Home》
係咪我一直以嚟太撚乖
好偶爾出一次夜街講緊12點都未夠,已經要WhatsApp 問我做咩仲未返
係咪平時曳開偶爾乖會比人讚
平時乖開偶爾曳就係我唔啱
有時好想試吓搬出去自己住係咩感覺
但平時又冇乜嘢,係唯一呢樣佢永遠都好撚着緊,唔撚明佢諗乜
你可以試吓唔覆WhatsApp + 勿擾模式
我老婆係一個好鍾意去飲酒嘅人,一飲酒就會扯住啲男人猜枚玩骰,一定要玩到尾,成日都出去飲嘢到4,5點先返,有咩節目都唔會叫我去(話我唔啱玩驚我悶)

見到佢啲同事都會帶老公男朋友出去,佢就係黐住人哋老公同男朋友玩,係呢兩年疫情先少左去。之前就係佢咁樣飲完酒帶咗我返屋企搞咗就一齊到結埋婚。

有時踢爆佢話淨係同女仔,點知有男友女,同佢嘈,最後佢都係兇返我轉頭話我唔信佢。

結左婚7年,好多野都係結左婚先知,例如佢破過產,唔怪得知一路都唔肯同我開聯名戶口~

近排佢做身體檢查,先發現佢原來落過兩次仔,問佢係咪同我一齊之後落既,佢當然死口唔認,但係我已經唔相信佢,因為每逢我踢爆佢一定係死口唔認同埋兇返我轉頭~

呢種情況不停輪迴,真係好攰,不過平時佢又表現出好愛我,但係我對佢係完全冇一齊組織家庭嘅感覺,財政獨立,唔一齊儲錢,佢有佢玩,我有我宅,連做愛都要求佢發佢皮氣先肯比(我成日會諗你出去玩自動除褲俾男人搞㗎啦,老公想掂都唔得)。

有時我會諗我係咪一個水泡呢,要為其他人埋單。

37歲人,我係咪應該都要搵返自己嘅娛樂,一路以來我都諗住為咗個家庭控制自己唔出去玩,對異性保持距離,係咪做錯左......
星野一日出一條片回應
死臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞