劉松仁著件咁既衫去殯儀館都幾有創意

166 回覆
704 Like 7 Dislike
改圖都咁多真心

改你老母

比條link 人睇喇,自己cap screen up 圖無意思

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170730/57021587

點解依排咁撚多人叻唔切衝出黎柒 上次裸男又有條友話改圖
去到第四頁先有人講到Felix the cat 我係咪好老

利申90後
你話著去飲我都信

利申90後

屌你咁都有得出黎認老on99

利申90後

屌你咁都有得出黎認老on99

我90 後都唔記得個名
可能件衫死者送架呢
係唔係同死者好熟生前協定要笑喪?

就算同死者生前協定,都專重下死者家人啦…
著隻笑口貓入去做乜柒?

利申90後

如果呢套卡通唔系 亞視 播應該多D連登巴打會認識🤔
似有段故 等啲蛇果遲啲有料爆

利申90後

如果呢套卡通唔系 亞視 播應該多D連登巴打會認識🤔

系你老母

著隻笑口貓入去做乜柒?

生cancer 去左唔算笑喪啦
個個都送殯 唔通個個都想送殯咩?
我第一次開post0負皮
好開心
件衫既咩事就唔知,但上面個句改圖擺明為左confirm,叫你貼圖就貼圖,貼link就貼link,成隻狗咁
件衫既咩事就唔知,但上面個句改圖擺明為左confirm,叫你貼圖就貼圖,貼link就貼link,成隻狗咁

老世呀你老母
松哥+liza姐=華麗過身
睇睇下見到個90後扮老屎忽
連登幾時先放完暑假
松哥+liza姐=華麗過身

點解咁都有得屌
貼圖無問題
可能佢唔記得貼link 有巴打提佢 佢咪補link

著隻笑口貓入去做乜柒?

竟然專重死者家人 反而唔係專重死者
BTW 9UP
乜事咁大仇口
召喚左 我有畀你屌 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞