【I/A/Steam】Heaven Burns Red 緋染天空 (33) 6/24開服500日紀念+月歌生日

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
發球得分打得4xx,SP5傷害冇乜期望
換真希都好,批判性思考+蓄力當100%暴擊咁計迴圈
5保1谷爆月歌好啲,始終月歌大招有8101倍率,殺手得3630食兩個雷防都唔夠多。而且月歌個力量肯定高過殺手

換走殺手同柊木,換入一隻識單體降防嘅S惠惠/S映夏

剩低一隻就可以用你鐘意嘅網球妹
啱督過模擬器
喧嘩上等SP9, 單體, 內置蓄力,唔爆3500,爆11000
夢幻泡影唔爆14000,全爆31000
暴擊珠都係比月歌好
純配布冇S映映S惠,上面個box就係全部(唔計A皮)

仲有個玩法係唔帶修女,用埋HP捱20回合
換咖喱10SP單體攻擊輸出,base dam有成5085
打多粒會心寶玉

月歌咖哩會心+老闆娘網球修女忍者搞掂
點打第二粒
除非有4, 5個冰門手環
其實唔難

你set配布角目標咁準備時間實要多啲,打多幾次lv1實齊
長遠係諗住靠專用手環打晒D寶玉
但而家特別報酬得返5日
希望130月歌突然好撚勁
督機多50力量都係多10%傷害
當今次SA終於出隻S 補可以比S媽媽更硬, 補更多(重要點後排回DP)已經要還神
係集合哂所有包括主線、活動、交流、記憶修復等等
咁講配布角仲差一隻識一般降防嘅debuffer
其實鑽石可以換生命石
呢個方法違反內心成就
咩叫左擁右抱
話說有幾個搵唔到Twitter
小澤亞李 (柊木)
千本木彩花 (山脇)
金子彩花 (二姐)
小島由依 (松岡)
白虎
小澤亞李有ig 同ameblo
千本木彩花有ig
金子彩花同小島由依乜都冇
見到終點了

都係要修女,但剩係普攻同DRIVE增幅
靠被動拉血
4條友要用HP食多hit
咖喱大招加防,月歌level搭救冇事
修女裝復活寶玉有冇用?
佢要帶驅動珠啦
而家個迴圈已經唔用回血技,所以唔駛復活寶玉
可能我單純見修女DP太多, 如果復活可以減輕回復壓力, 月歌多啲機會滿血就大啲dmg啫
3.6%
打算比咆吼3人組學DRIVE增幅然後裝3粒修復之光
睇下將來有冇機會玩第一部隊 DRIVE增幅 + 復活拖turn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞