想問下其實7,8月暑假是否適合去日本?

295 回覆
13 Like 211 Dislike
睇吓你 講野語無倫次咁 就嚟激死咁既款咁
認真,如果去東京真係tokyo hot
利申武肺前每年都7月尾去一次
衰d 講有時覺得仲熱過香港
一定要帶巴蕉扇同擔遮擋太陽
今年都準備去
岩岩6月中去完度度都人山人海
咁shit,你去邊
主要都係京都大路景點下次去遠d先得
睇你老母比153屌,屌得咁有紋有路,點會激死?
你條廢老台打手比我屌你老母,你直頭好開心啦
今年日本都無淡季,日日都咁多人
係都唔好係到講
一陣又玻璃心
無啦啦拉153黎講做乜,關廢老台咩事,viu打手係咪反tvb反到腦殘
你除咗屌人老母仲識得啲咩睇死你現實係一舊垃圾廢青黎
你條廢老台打手比我激到死,
我就最鍾意玩鳩你呢種撩事生飛嘅垃圾,你屌人就得?你老母比班廢老屌就唔得?
笑撚左,無啦啦屈人係廢老台打手,根本就無野搵野黎嗌🤭講野又無point又廢,反tvb反到腦殘
撩事生飛?你自己問人7 8月適唔適合去日本,我俾咗個建議你去,但又嫌貴又嫌天氣熱又乜又物,你咁多顧慮咁你自己其實心裡都已經有答案係唔去啦,咁仲問黎做咩,咪鬼去旅行啦你,你呢啲人on99咁 忍唔住屌好正常喎
你條垃圾一入嚟就屌老母,咁我屌番你條廢老老母又唔得呀?你呢種垃圾唔屌唔得啦,死番去含153撚啦死廢老。
我一入嚟係好正常咁俾建議你架喎,你自己睇返上面啦,你自己係到嫌3嫌4,成個女人咁,俾著其他人都屌啦同埋你屌我屌到成個小學雞咁,又153又廢老台,我真係諗唔到做乜要拉埋153同廢老台黎講
你有無入嚟屌老母先?有你條垃圾就死全家?唔敢認?
又要屌人老母又要扮講道理,你呢種廢老台打手隻隻都咁低賤。
因為你on9嫌3嫌4,所以先俾我屌你老母咋,你唔清楚前因後果?仲係緊不停地屈人係廢老台打手,真係搞撚笑
因為你做廢老台打手所以咪屌你老母隻西囉,你老母比153屌就得,我屌就唔得呀?
你邊撚到見到我做tvb打手呀on9仔

你仲要激氣到要copy我句野去我個post到,到底要幾咁白卡小學雞先做到咁
你邊度見我屌你老母呀?
有錢 去邊都得啦
#231其中一個
https://youtu.be/UBVsS5Fl-7E

廣西人民:靜啦你
衰在樓主冇錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞