ps2最強模擬器android版已經正式喺play store推出啦!!(2)機戰IMPACT完全漢化版正式推出!!

192 回覆
21 Like 25 Dislike
psp/textures
呢個
而家Ios係咪都要破解咗先玩到
早排記得唔洗破解都玩到但一野更新收咗皮
textures 資料夾要自己建立一個,再放uljs00143個資料夾入去
ios就唔好浪費時間啦,買android機玩啦
衰咗下更新
你知唔知而家Z漢化進度係點
利申打緊Z2
啱啱買咗rog ally,用乜玩模擬器最順
fold 4 玩有d邊閃閃下同彈game
Psp版你用咩模擬器玩
我重等緊機戰Z漢化
機戰z無任何消息,只係關鍵技術問題得到解決,漢化咗幾行字之後就無消息了,依家漢化組主要漢化z3,其實個人覺得z1劇情麻麻,alpha3劇情正啲
ppsspp
Z3更加不了響大俠
得閒完咗Z2應該會重玩返Impact先
反正都share開,不如share埋我個人覺得最好玩嘅第二次機戰ogps3漢化版,應該好多人都覺得好玩,我足足爆過四次機,

我覺得真係唔好再等啦,要了解劇情不如直接上網睇劇情啦,唔好意思,係支那網嚟,youtube暫時無,我個人覺得幾好,有得選擇分支路線,可以一路打一路玩

【【機戰Z1】劇情漢化流程 第一期-嗶哩嗶哩】 https://b23.tv/dmQyVUg
半識日文的
其實我就係早排打完Z1 男女主線各通先接Z2
但Z2又係要爆幾次先得啲分歧多到
呢排太多Game都未有時間玩返

題外話早排重打返包括OG在內覺得最難既反而係垃圾OGMD隻XN-L
都係唔得
PPSSPP 1.0.1\memstick\PSP\textures
係咪呢個位?
有冇update個模擬器?
無,就咁用iso果個
咁應該唔得
https://youtu.be/hs9VbhhJVck?si=ZfufUV1s9NshpueE

機戰ogs用ps3素材,真係高清到呢
不過要畀錢先有得玩
正,psp無聊器玩緊破界篇,玩完再玩再世
你有冇love18dmkj ogs高清紋理解壓pw, 佢俾條link人DL又唔回覆俾PW
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞