BBC放蛇揭發中囯人經營「痴漢」集團,在公眾地方性侵女性,並拍片於網上放售

75 回覆
79 Like 0 Dislike
//一個叫做「頂不住」的中文網站引起了我們的注意。

這個網站販賣真實的「癡漢」猥褻短片,這些片子都是用手機偷偷拍攝的。地點通常是在人多擁擠的公共場所,例如地鐵和公車上。影片拍攝地遍布東亞,包括日本、韓國、台灣和香港,大部分的片子拍攝於中國大陸。

在這個網站上,有的短片以一塊人民幣的價格出售。網站甚至還允許用戶定制性侵犯短片。//

「貓咪」擁有三個「癡漢」網站提供性侵視頻(圖為BBC記者臥底拍攝的性侵視頻網站主謀「貓咪」。)
他的真實姓名:湯卓然(Tang Zhuoran,音譯)。

https://www.youtube.com/watch?v=EI38Ekvbfrs&ab_channel=BBCNews%E4%B8%AD%E6%96%87
香港都有份,但好似無人講呢單新聞
講咁多 證據都唔放出黎比人參巧下 有用咩
報日本警方啦
reply好少,上唔到熱門
中國真係世界毒瘤
//之後,我們找到他在東京的住址,當面向「貓咪」提出我們的指控。

當我們靠近他時,他沒有回答我們的詢問,還試圖把臉遮起來,往別的方向走去。接著,他突然發作,開始攻擊攝影機和BBC團隊。

巧合的是,我們次日在機場又看見了「貓咪」。他離開了日本。//

捉唔切,已經走咗佬,應該返咗中國
冇偷拍片睇
內地專才
說好中國故事
因為支那官方已經下令全面撲火

所以呢啲新聞唔會推得起

啲狗毛網軍會推其他嚟冚呢單嘢
依啲網唔影響國家安全,乜事都冇
齊叔 渣叔 街射
中國香港
係咪有少少似呀dee
差好遠喎
好能癲

Bbc你俾料大陸囉 睇下會唔會做野

都係萬惡架啦

咁講佢搞盤生意 搞鳩普通女人 真係好能西

你話咸片個啲 人地係專業女優啊
搞鳩普通人 仲要咁有規模
點解有人會睇佢d片?
AV 仲多嘢睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞