點解月供成d班咁多人報名?

13 回覆
2 Like 3 Dislike
成哥個Facebook 話佢個澳門班供不應求。

-----
【澳門班最新消息】

之前有同大家講過,由於3年無開澳門班,所以今年10月的澳門班,報名人數十分多,原本book的場地已不夠用。

上星期問場地,能否book埋隔離個宴會廳,最新已確認可以了!

到時將會打通兩個宴會廳,成為一個大型宴會廳,相信到時夠用的!

同事近幾天,應該通知緊2023年留位的朋友,大家會見到「852-55457212」這號碼,正在通知大家。

完成了優先比留位朋友的報名過程,下星期就會正式公開報名!
唔通報財經台果D
明明除咗比亞迪之外, 其實跟佢的全部死晒
都可以有咁多傻仔報 所以話呢個時代只要厚面皮, 無野唔可能
唔通話冇人報名咩
最後幾句真係無撚敵
最好等回少少先考慮

因為佢股價波動, 買入時宜小注慢慢分注)

不如講下有邊隻股票唔apply ?
同時又想問下幾年年佢係咁狂推的 003 066 823 939 而家可以點部署?
佢本書入面有幾百隻股票喔,輸個d可唔可以都講下啦,公平d。
唔洗比錢?
跌就買,等到升
搵人做媒扮學生 計時薪姐 唔通計上堂費咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞