王晶再發文抨擊 嘲港劇與移民港人無關 李婉華不滿女兒被拖落水

39 回覆
15 Like 5 Dislike
點解港劇同移民港人冇關係
就算係馬來西亞 泰國 星加玻 都有好多人識廣東話但係唔係中國身份
王晶真係好撚柒小氣 笑你屎戲咪屎戲囉 咁多年黎金像獎你有拎過咩
好多離開香港去了中國捨不得自己在香港殘餘的些微知名度 - 王晶
王晶都係食老本食餘光嘅一份子啦
擺明專登扯埋去
搵啲支那人撐佢啫
垃撚圾
杜汶澤大塊田以前都係亞視喇
你都on lun9
杜挺豪全盛時間幾靚仔
講王晶個女囉
戲屎樣衰
唔拍三級片三點盡露不如退出娛樂圈
"話移民啲人點,移民嘅人唔好再睇香港電視" <- 佢套嘢有無上My AVSuper 海外版? 屌埋 CCTVB ?
呢套垃圾我見連睇開tvb啲人都屌
講經咩
邊撚個買,睇TVB個班九成住大城市,大部份有中文電視,tvb 又怕得失人,唔會唔賣劇;而且佢收咁貴,點比得落手
個d係對面人黎
分化
屌你蝗精真係拍得差大爛片呀嘛
駁唔到係度人身攻擊講埋人哋個女
又拉埋政治嚟講做擋箭牌
大陸人都屌柒你爛片 蝗精退場啦
好心就收檔啦 睇女都唔撚睇呢套一舞傾斜大爛劇
淨係嗰人妖兩姊妹都睇唔落
岩呀 再講 TVB係外國係有華人市場 TVB係咪唔洗理外國市場先係到倒米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞