Metal Build 討論區(149) 爆米派哂解體sazabi未?

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
我都係
要睇咩爐 偽爐/GN儲存器初期係開唔到
新果隻正義女神ii呢? 諗緊入唔入好
之前入左type x想入多隻
睇到人地買又打亂自己計劃跟風買
無講 ,旦應該得不過唔會用,因為係雙爐測試機同埋只係安裝左一個太陽爐啟動部機,比提子做測試同回收物資用,頂住先。睇返第二季部00 未有rasier 開TA
雙爐都係會炸爐。
好撚型
冇盾
thanks 巴打
trans-am呢味野
好似係當初阿伯係月球比人射死既同時
先開放trans-am 既權限比天人

所以要睇阿伯心情.黎決定部機有無得用trans-am??

(flag果d自己開發既 trans-am 唔好計)
Bandai決定
賣得既就加設定
唔係睇呀伯心情,係呀伯預防有人改計劃/叛變,萬一佢訓緊時死左就會觸法陷阱,利用隱藏係太陽爐中既黑盒,直接授予天人有關太陽爐全部技術(TA /雙爐等等)。所以如果天人都係叛徒就真係好笑
原裝爐先開到 不過正義女神2個時間線係第一季之後就應該開唔到
佢就係知一定會有人叛變先整到四部機互剋
呀寶自己估漏咗wfc咗5個綠爐都冇計
好衰唔衰個黑盒仲有twin drive嘅design
所以果時睇到洛哥問剎那點解exia 用實體劍,係防有GN盾既機 就知套野既設定幾咁勁,近幾套新高達d設定真係求撚其
真 設定呢家野 不知幾閒

賣得好既 有幾多隻色就出幾多隻色
間間鋪見港魂30000羊開1920個個都等龍頭出黎開日版咩價先跟都幾搞笑
出個膠post釣咗一堆魚出嚟
成班唔覺PBHK今次markup咗有問題咁
你貼個計數機cap圖講辱華原來係想討論匯率貴

早啲講丫嘛 我入開筷子架咋
有㩒開PB應該都知大多數時間唔會高過當時好多
今次差成0.8算
仲要噚日HKPB先出個濕鳩聲明
真係當你班人狗撚啦
港魂竟然有
平時蘿蔔魂嗰啲聖戰士反而冇
想問下本身有mgex sf
而家先走去收sb sf係唔係唔值
諗緊收sr destiny定sb sf
外形上
如果你覺得sb靚過mgex,值
如果你覺得差唔多/mgex靚啲,唔值

利申覺得sb靚啲,上個月後追咗
巴打幾錢收返來?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞