[2/3] 曼城被拆骨勝利球迷討論區 408

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
1.16冠軍個隊 一年派一次錢 推晒落去
你都有無賭開㗎 聯賽個啲1.16-1.3 係主客和個主 90分鐘和波主係開唔出
而家個1.16係冠軍 即係90分鐘和仲可以加時贏 120和仲可以12碼贏 梗係低啲
*地

U are so funny

睇嚟你真係轉數極低

冠軍=一場過=只有贏同輸,無和 和只係90分鍾 120分鍾,最終比賽結果係必要分勝負

聯賽只有90分鍾=和=可以係最終比賽結果

即係最終倍率對比只會係冠軍倍率對比返聯賽90分鍾主客和 而無左和

所以冠軍戰 曼城冠1.16 國米4.4

等於 聯賽 主 1.16 和x 客4.4

如果咁你都諗唔明

建議你無謂覆我了
真心定假膠

係唔係馬會開善堂
真飛? 買咗幾多? 買咗未?

總有人穩陣d直買冠軍
總有人以正路計買90分鍾夠做
總有人大貪d買上盤 兩球收十足

總有人拗頸買國米

你鍾意囉

不過頭先你咁都唔明 我懷疑你都唔係好識野

仲有馬會既運作同出面大莊接軌 加上平時開盤同數據分析
曼城捧盃1.16=聯賽贏波1.16 係咩概念
等於睇佢會全取三分一樣

捧杯=三分 最終結果 即係會贏
U are so funny

睇嚟你真係轉數極低
曼城買win咪1.32 直接買捧盃咪1.16 又關聯賽贏波閪事咩 呢啲大家都知啦
希望佢假膠如果係真心嘅祝佢好運
呀叔玩狗會拎緊紅卡金卡個陣佢可能仲係精蟲 主1.16 和x.x 客4.4 都講得出你搵到一場係呢個水位嘅我切柒
呢一刻邊個睇落有機成為下一個球王
https://lih.kg/bvzOrvV
#11 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

三球王屌打麥總
三個球王
上年蝗89分鐘 入決賽賠率幾多
最後咪加時輸鳩埋
波追幾時買國米
決賽係咪去波追鋪頭睇
其實主勝1.32真係有伏筆
個個都以為係收息波重要有1.32倍
希望開唔到主勝都比我地加時贏
你諗清楚啦
聯賽個套90分鐘就係定局
所以聯賽修打曼城嘅話
1.10 7.0 16 呢個數左右
似今朝彭美拉斯場波
但如果係杯賽要晉級
多左個選項係晉級的話
就一定唔係exactly 1.10/16
曼城係會再熱啲 修都會熱啲
大約係1.05 9 呢啲 但因太極端多數都唔會開晉級 你可以睇返呢幾年啲杯對修仔 都係唔開晉級
咪嚇尻自己啦,齊晒腳對國米,90分鐘贏唔到要解散啦
賠率呢啲參考既啫 1.01一樣都輸 最緊要對對隊有信心
唔知由幾時開始賠率低就視為贏硬 不過馬會係每次落注都抽水就真係賺硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞