[Q1 out] F1 2023 西班牙站 2 討論區

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
我問天
上年匈牙利
冇得唔認啦
MMHS
素話平治做咗 Xavi
要睇素有冇扭左啦

有就
仲有4分停賽
如果阻人發達罰2分x 2次
Sayonara嗰個就係佢
屌佢老母想幫佢兜都兜唔到
收嗲啦素狗
後面有車衝緊你唔知?仲要係隊友
架垃利係度又點,唔信你直路避唔開
支支車隊都有大upgrade 我都想睇下race pace仲會唔會仲咁大差距
前提唔計max
個心:
得老麥同馬田兩架入晒Q3
不如問下 sainz 想點
老麥12
Alpine有著數
會唔會on9con二連pod
鳩堡靜靜雞入Q3
AM 季中研發真係麻麻地 ...
拉利平治大 upgrade 完你無大更新就好難 keep 到個優勢
大頭仲要剷過石仔黎,唔知有無影響
公主都話明鬥
素呢啲無啦啦整你一下又扮死狗
超級小人格更加麻煩
[Change your f*cking car] F1 2023 西班牙站 討論區
https://lih.kg/AbeqJxX
#539 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢位巴打差啲估中錯咗車隊咁解
叻:
“i don’t have an answer right now. i need to look at the data, the feeling was completely different from everything i had this year. i almost went into the wall in the first red flag. i was at 60 km/h. something is not right to me.”

“i would be very surprised if the car is okay. this morning the car was good, the thing that tells me something was wrong is that when i turned right the car was perfect but when i turned left there was something on the right front that was not good.”
阻隊友又入到q3再罰格[sosad
Alp?
想埋Alonso,得閒啊下水,等收工
如果唔係咸狗應該都係唔認
記得個個都叫佢舊年尾二站搞事,等尾站停賽洗哂啲分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞