發覺「壽司郎」已經跌落神壇

154 回覆
108 Like 2125 Dislike
你選擇性咁睇啫
之後人哋講食藍店就好似殺佢父母咁又要block又叫人死全家,連登仔啲on9行為真係得啖笑
想拎光環嚟食天使嗰陣咪睇囉屌你
用個鍵盤打幾隻字渣嘛,係人都識啦,
等今日最撚黃,條底褲
因為家陣唔係炮火咁嚴重,冇即時生命危險
藍絲講野真係惡過人
我唔係長官 邊個理據話我長官
同要制服個犯,用到武力係好正常
你咁講應該會比人搬去戰線前線城市住
無,你講啲野似姐
如果唔係長官就弱能人士先up得出
咁係因為連登仔要你跟哂佢意思做
咁我都唔係弱能人士,只係想講社會唔係只係得黃藍,有中立意見
我係香港長大唔一定要反政府,香港有唔同聲音
咁親俄議員喺烏克蘭都被人追打同過街老鼠無分別
你自己揀中立就食得鹹魚扺得渴啦

無得話中立又要大家歡迎你,其他人都有自由屌你
無人要你跟
你熄咗連登就乜都見唔到啦
定連登仔好似貞子咁喺個mon度伸隻手出黎捉住你要你做呢樣做果樣?

根本你自己仆街就唔關連登事
但黃嘅屌中立嘅似乎佔大多數
即係有言論嘅不過都要俾人屌啫
你講嘢好似佢,學到足,有前途
係,言論自由唔代表唔會被人屌

黃絲都會比小粉紅屌
但自己知道自己做緊乜就唔會介意

你只不過想食兩家茶禮,想自保,所以咪會介意被人屌
佢收咗市民錢
大家有交稅俾popo,呢個係佢地責任同工作黎

連登只係一個公眾論壇,咁都攞得黎比較唔怪得一早block咗你條7頭
終於可以去食
我冇話你講錯,只係話你學到足啫,
Block咪Block,我不痛不癢,唔明你哋以為好威威做乜柒
難食左
我覺得言論自由係講完得都不被惡性攻擊先係真自由
首先唔好乜都加惡意落去先,
好似中共咁,乜都惡意,
取消捐贈又惡意

根本你講得出就要預計埋會有各種反應

例如外國都有啲pro nazi極端主義人士,
咁佢地講完自己啲pro nazi主張都一定會有人屌佢地老母,因為絕大部分人都接受唔到nazi啲仆街主張
咁又算惡意攻擊咩

你自己接受唔到俾人屌到開花就話其他人惡意姐
咁都好符合你揀中立嘅思維(唔想俾人屌),點知做中間派係俾兩邊一齊屌
朋友都無仲可以同咩絕交? 老豆老母
原來仲有人食元氣
我見到好多黃絲食元氣,可能大家都已經了解到係真黃嘅都已經移晒民,留底嘅都係一班偽黃嚟啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞