其拾呢, 如果遇到冧友呢~

8 回覆
3 Like 3 Dislike
其拾細佬係看更仔睇場, 咁星期日成日有呢d傻佬, 醉酒搞爛野, 傻佬等食三手飯, 店舖唔找數淋紅油, 廁所搞gay.........太陽之下無新事, 只係好多人少見多怪

而且人工咁奀緊係跟下望下算啦, 你望住佢, 佢都唔敢搞屎啦, 但如果迫到埋牆又走唔到一定要狂抽佢, 咁冇両辦法

咁其實做保安仔上堂拎狗牌都知有條101拘捕令既條例, 任何香港屎民都可耳行屎, 但大前提要條友打鳩尼先, 跟住你要用合理武力制止條傻佬............

咁何謂合理武力?
簡單講就係, 尼笠架撐或者赤手空拳狂抽佢一鑊, 跟住㩒低佢, 佢唔還拖為之合理武力, 佢還拖就執多佢一野, 㩒低左佢, 騎住佢郁唔到就好收手, 總之佢唔再反抗就合理武力, 唔好叉頸wo, 佢透唔到氣會瓜

咁你又話, 會打屎淫wor?
冇人叫你打要害, 打手手腳腳, CQC.......

咁冇啦啦邊有架撐?
好睇咩site, 老經按排啦, 禾果卵度個座頭枱底有把鬼佬扑野(錘仔), 長遮, 拉閘鐵棍, 探肛棒........有咩樹防身自保ma

101拘捕令就自己google下啦
第一時間閃人
趙家賢被咬耳仔案都幾證明101都真係要睇下身份先
無菜, 永遠契弟走得摩
咁你又話, 會打屎淫wor?
冇人叫你打要害, 打手手腳腳, CQC.......

唔打要害,比佢回到氣,佢打你要害咁點?
cqc騎低佢
準備 制服 傻佬思兄,之後塞蛋糕
尼今晚係咪嚟捉完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞