素海霖見面會堅持一腳踢 有夫妻拍拖支持︰會一齊睇AV

197 回覆
592 Like 62 Dislike
你都傻 av 女優職業生涯本身就短,而且佢又唔係真係河北彩花個種level。佢減又好整又好,都唔會頂到幾耐,而且我懷疑之後會愈黎愈多跟風港女
唔聽連登仔意見,死得
佢醒,食咗第一水,打幾套之後可以收山
做番自己仲好減啲肥就叫健康 為左演出減肥咪哂氣
搞event你會比個quotation 個客係你蝕錢既?
出黎做下野先啦
人地着就好靚
佢着就好撚核突
仲有個粧想點
依家係條女擺明覺得自己係第1人,唔想比錢搵公司
想有公司免費幫佢搞
跟住出黎講到自己唔想哂錢,自己一手一腳去搞
喂,依D想痴免費野,搵公司免費幫佢搞活動
你係公司都唔會問佢要唔要幫手啦,明知蝕錢
全場有幾多人心照啦
人多既,會有公司唔仆崩頭過黎幫你做咩

試下班鏡搞見面會,大把公司爭撚住唔收鏡錢幫佢地搞活動啦
因為知道班鏡粉必定爭住黎,可以係鏡粉到吸返D錢

轉返依個AV女優? 擺到明無人氣無錢搵
試下轉第2個日本上弦AV女優,相澤/三上黎搞,排撚到尖沙嘴啦
咁撚開放
諗住玩肉地 但前題下要大波先得㗎, 佢個肥仔波
睇手足拍當然自然奔放啦J本土
個樣越黎越嚴峻
Book場搞首映有無得諗?
跪求林老師畫H漫
香港人見係本土av女優 即刻好威威撐左先
同小粉紅見到中國人出國際就射晒精一樣

但係一叫佢地課金支持就不了 上網睇完當支持
你又知我個格臭?佢做雞佢就真係臭閪啦
佢唔係搞握手會咩
出面求其一條電子雞都賺到
佢都算有啲名氣,點會搵唔到
賣相賣產品個啲賺到笑啦
點解你會覺得一個初出道既香港女優會有好多人買周邊
起碼玩中出/顏射啦
唔玩呢啲冇得再拍落去
全段野無一句唔係FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞