秦國要求以單價7000萬美元購買F-35A 遭美國拒絕

134 回覆
68 Like 10 Dislike
你講果三國有份開發F35
英國仲係the only tier 1 partner
D零件佢地有份制造

泰國軍政府立場咁明顯,加價都唔賣啦
泰國都係做帶路黨洗鬼買咁貴咩
南韓空軍最新型的五代F-35A匿蹤戰機(F-35 Lightning II),2022年曾發生遭遇鳥擊,造成系統故障的事故,飛行員被迫以機腹著陸方式降落,讓整架戰機多處受創。《星條旗報》(Stars & Stripes)報導,由於機艙內部多處零件和系統損毀,製造商洛克希德馬丁(Lockheed Martin)給出的維修報價高達7600萬美元(約新台幣23億2951萬元),幾乎等於一架新機的平均售價,讓南韓政府陷入糾結狀態,究竟該不該花錢維修、或是就此報廢該架戰機,活用其他良好狀態的零件。

7000萬想買?
真係以為自己秦始皇?

南韓空軍最新型的五代F-35A匿蹤戰機(F-35 Lightning II),2022年曾發生遭遇鳥擊,造成系統故障的事故,飛行員被迫以機腹著陸方式降落,讓整架戰機多處受創。《星條旗報》(Stars & Stripes)報導,由於機艙內部多處零件和系統損毀,製造商洛克希德馬丁(Lockheed Martin)給出的維修報價高達7600萬美元(約新台幣23億2951萬元),幾乎等於一架新機的平均售價,讓南韓政府陷入糾結狀態,究竟該不該花錢維修、或是就此報廢該架戰機,活用其他良好狀態的零件。

轉個頭MARK貴兩倍賣畀某國
垃圾國家買強國D奸10算啦
陣風

開多幾個KK garden 同變性醫院都吸唔夠金買
其實台灣都唔係好信得過
泰國:我盡咗力,佢唔肯賣俾我都無計,你試吓搵金仔問吓
中國嫁on9
點只R9折,78M係造價
零售價一定過億啦
假民主國家
泰王係真皇帝
成隻機拖去支支架啦
好多為女而泄密
Frd唔frd都未到秦啦
地緣政治都無咁既需要,仲要軍政府當權,咁樣賣俾你想啲左膠票流失咩
真,泰王張畫重緊要過國民條命
信得過都唔會賣,中美升級一步步黎,賣f35就直接落中共面太直接啦
買得果2架,買黎做乜心照啦
睇返新聞,原來買兩架咁少
後勤肯定無資源搞
F35都唔平
比佢買到 楚國同趙國仆硬街
仲有機師訓練呢
仲有後勤維護成本呢
呢啲全部都係錢
話就話泰咪又係大陸人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞