(巴)[推到完場] 皇家馬德里 對 巴塞隆拿

779 回覆
6 Like 4 Dislike
森艾羅 而家咁睇打西甲下游一定夠揪 是旦一個夾正選中場都得
Alena比我想像中硬淨,好事

上場對位喺普巴,無參考價值住

對位普巴都頂到一陣,點會冇參考價值

記得有一球普巴係邊路爆,佢唔夠做但都出盡奶力追
小明一定要打撚死25仔
大把overlap都唔比落去自己玩失
alena有機會上到伊斯高高度

但前面用Paco就仆街
Alena比我想像中硬淨,好事

上場對位喺普巴,無參考價值住

對位普巴都頂到一陣,點會冇參考價值

記得有一球普巴係邊路爆,佢唔夠做但都出盡奶力追

明明幾個月前仲係西乙升班戰,宜家變左對普巴
小明一定要打撚死25仔
大把overlap都唔比落去自己玩失

真 仲要小明本身都脾氣臭
返更衣室打狗啦

但前面用Paco就仆街

前面turan paco
森柏擺脫,截波幾好,係傳波好唔穩,呢樣唔執佢好難有機會踢

Dso放係左右翼,咪打中場,加埋屌老虎就fit

Alena就去西乙練下啦

上得一隊啦已經

仲練咩呀
已經夠班打西甲後備
唔使買中場啦而家

alena西乙踢多季,今季隨時借上一隊用
samper要留一隊,佢傳波係未夠火喉,但視野好清晰
semedo真係靠身體防守,進攻同av差唔多但感覺上爽啲

其實屌老虎返嚟都未呀過,我覺得值得俾機會佢

Samper做下簡單橫傳波仲得 向前就差d
Dso練下控球
Alena係定 但未敢做太多突破
唔使買中場啦而家

小白 拉 好似打起翻d
恩尼斯達:「在球隊尼馬常常痛駡一些年輕球員,這再正常不過了,不過也有球員被激怒的時候,記得在一場熱身賽中場休息的時候,尼馬上半場踢得很不自在,回到更衣室用水瓶怒砸一位才進球隊的新球員,當時很多隊友都已經無法容忍尼馬的所作所為,再加上那些常被他欺辱的球員,無法阻止的一幕發生了,至少有10人群毆了尼馬,你可以想像被10人群毆的滋味,在一旁的艾巴更是拍手叫好,不停大喊:『給我打,把他往死裡打!』當時蘇亞雷斯、碧基這兩位大佬並沒有參與這次毆鬥,他們也沒有阻止,好像一切與他倆無關。」
宜家咁嘅中前場咁多人,先唔講買保連奴同古天奴,請問Alena踢毛咩
希望weak醒見到有人躝
希望weak醒見到有人躝

Weak

Dso練下控球

DSO第一樣野係要練大隻啲,加下對抗性
佢原地擺脫唔好就一定要練大隻
但係佢推順個波係爆得一兩段
屁馬快啲走 又唔傳比艾巴又搶波踢 埋門又渣
Messi kimochi

Dso練下控球

alena我覺得佢唔駛玩突破喎,佢可以連貫到中場同前場既配合
宜家咁嘅中前場咁多人,先唔講買保連奴同古天奴,請問Alena踢毛咩

alena屌打dso同ag啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞