一人幾個交友app識人嘅經歷 (4)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
會再遇到有心傾既女仔既 唔好氣餒
thank you係呀long d。以前都long d過兩年,但當時個ex俾唔到安全感我。而家呢個真係好好,大家都會一有機會就去某個城市見,相處上舒服好多,唔會懷疑大家之間既愛。
總之就係,發現原來一搵岩人就無乜感情煩惱。就算嘈就會知道只係短暫既嬲。
player
所以用得耐交友APP真係身心好疲累
一係block一係直接講sorry覺得大家唔適合,目前只想專心搵對象拍拖,88
我都係同一時間3個。其實主要係自己要覺得舒服既number。太多會無心傾,人地feel到你無心就完。真係玩app玩到攰就take a break。
我自己黎講太多好易撈亂邊個打邊個 除非好出眾好深刻個啲
係呀,傾計有無心對方feel到架ma。如果d仔傾計傾左幾日但講野都好general/ 成日唔記得我講過咩,就會skip。會繼續傾既都係覺得對方有心+有興趣。仲有就係最好傾一陣覺得可以見面了解就早d約出黎。momentum好重要,要真人見先知岩唔岩傾。
你哋有冇遇過 叫你玩呢啲網站
https://www.jumbotours.pro
係!!成日唔記得呢樣野真係好易睇得出佢係咪focus落你到/有無用心 有啲係講完又問問完又問 真係即刻收佢皮
我真係唔知tg最多5個pin
香港online dating scene d人係點樣?
倫敦既話我date (見面計)30個男當中,大概有7個認真,真係有chemistry就2個。
而且因為大城市高學歷既人好多,呢到文化影響下d人又比較識傾計。

美國西岸既話聽朋友講d女個個都金錢至上。
match左2日就問人拎wtsapp
算 照比佢 一黎就我問住邊,做緊咩,返咩工
大佬啊幾靚仔都無用啦
一講唔話比佢知我住邊,就話我係咪有咩誤會
傾埋10句都無已經想block左佢
唔只一個係咁
想正正常常識個男仔傾下計姐,chur到
拎whatsapp通常都當係sales
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞